2016-12-08 18:11

EDITORIAL


Oprescu s-a virusat de „şantaj fără şantajişti”

 |  21:00

De câteva săptămâni, politicianul mioritic a fost lovit de o maladie stranie. Primele simptome sunt aceleaşi la toţi bolnavii: crize de nervi, atac de panică şi senzaţia supărătoare de şantaj. Ultima parte e exact ca şi lactaţia falsă la căţelele în călduri. Nu există, dar în mintea bolnavului e cât se poate de reală. Ca să denumim cumva damblaua care a dat iama în tagma de care vorbeam, o să-i spun „boala şantajului fără şantajist”.

Primul subiect cu notorietate, lovit de ea, a fost Victor Ponta. L-a apucat brusc, atunci când l-am întrebat de ce se spune despre el că ar fi făcut sex cu minore. Liderul celui mai mare partid din Opoziţie s-a trezit cu impresia că ar fi şantajat de luni bune cu asta, dar nici până în ziua de azi nu şi-a mai amintit cine îi arătase pisica pe acel subiect. A venit şi rândul primarului Oprescu să ducă pe picioare boala cu pricina. Transpirat, cu ochii bulbucaţi şi mâinile tremurânde, edilul-şef s-a dat de gol, luni, la şedinţa de Consiliu. Deşi i se cerea socoteală despre nişte potlogării pe care le-ar fi comis acoliţii săi, doctorului i s-a ivit năluca şantajistului. Aşa că, în loc de răspuns a băgat placa despre oamenii răi care vor să-l jumulească de bani. Care or fi ăia care tulbură liniştea întâiului om din primărie, nu am aflat. Căci la fel ca şi colegii săi politicieni, Oprescu s-a blocat exact când toţi aşteptau un nume.

De ce or invoca politicienii motivul şantajului, atunci când sunt întrebaţi despre scheleţii din dulap? Mi-e greu să cred că au avut toţi un consultant secret care să le spună că asta prinde la public. Aşa că rămâne varianta cu maladia secretă. Şi pentru a încheia într-un spirit de glumă, trebuie să spunem că, dacă măcar 10 la sută din legendele care circulă despre Oprescu ar fi adevărate, atunci 100.000 de euro pe lună nici nu ar fi fost o sumă prea mare...


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: sorin oprescu, santaj, santajistiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OPRESCU
13 Dec 2011

Oprescu nu da spaga ba! Oprescu doar ia spaga!
ADRIAN BALENA THIESS
14 Dec 2011

prietene "ziarist" noteaza-ti si spune-i si lui thiess : aia de care vorbiti sunt cu toti oamenii lui VIDEANU si serviciile din primarie tin de CONSILIU majoritar PD, mancati kkt exact ca OTV fiindca va plateste acelasi om hai pa jeg gras
IOAN
14 Dec 2011

Eu nu am nici o nedumerire! Oprescu si Ponta sunt parte a USL si nu trebuie sa-i departajam in atitudini. Au mentor comun; Ion Ilici Iliescu.
SILE
14 Dec 2011

Si va mai luati de EBA, schelet s.n. schelet- schelete.Daca puneati scheleti in ghilimele mai mai ca mergea. Stefan Gheorghiu sau Spiru Haret? O seara buna !
DRAGOS
15 Dec 2011

Dusul rece de la RATB se pare ca l-a tezit pe Crit. Daca a invatat ceva din acea experinta o sa faca treaba buna la AMTB!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vilă de 7 milioane de euro, pe numele norei lui Sorin Oprescu Fotografii cu vila din Viena, trecută pe numele norei lui Sorin Oprescu, Ilinca Oprescu, au fost... 06 Dec 2016 | (2)
Cinci persoane reținute pentru șantaj și deturnare a licitațiilor publice Polițiștii din Bacău, Neamț și Iași au destructurat o grupare infracțională specializată... 25 Noi 2016 | (0)