2017-01-21 02:03

EDITORIAL


Panseuri de weekend

 |  21:00

Suntem beneficiarii unor trăiri şi sentimente care prin abstractul lor aduc adesea contradictorialitatea nefirească în cotidianul realităţii noastre. Suntem prizonierii unor păreri atât de subiective şi nefundamentate, dar în măsură să contureze idei şi acţiuni de viitor pe multiplele paliere ale vieţii noastre.

Suntem un popor care şi-a şlefuit o istorie pe alocuri paralelă cu evoluţia reală de-a lungul secolelor. Suntem cel mai adesea preocupaţi de ceea ce fac ceilalţi şi chiar foarte pricepuţi la ce fac semenii noştri.

Cred că sunt doar o parte din motivele pentru care în atâtea rânduri au existat cel puţin discuţii privind unul sau altul din momentele evoluţiei societăţii noastre.

În “înţelepciunea” recentă a poporului român a apărut condiţionalitatea că dacă anumite defecte ale noastre ar durea multă lume ar urla pe stradă. Aş veni şi aş spune că dacă ar străluci calităţile noastre am putea crea o aură de lumină în jurul poporului nostru.

Cred că avem datoria să conectăm aceste calităţi şi energiile pozitive din jurul nostru. Pentru aceasta trebuie plecat de la găsirea unor soluţii cât se poate de urgente, dar şi eficiente pentru două probleme majore:

cum să o facem

cine să o facă

 Probabil că ar fi un moment zero în tot ceea ce înseamnă zămislirea cărării pentru copiii noştri, pentru copiii copiilor noştri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-11-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image