2018-12-19 15:44


Pauzele lungi şi dese, cheia marilor decese

 |  21:00

O ştire de ieri de la Senat ne anunţa că şedinţa de plen a început cu o pauză de consultări. Hai că e bine! Ce poate fi mai plăcut la un job bine plătit decât să ai pauze lungi şi dese? Începi cu o pauză, continui cu o cafea şi multe ţigări, iar când bate ora fixă a plictiselii, adică înainte să pleci spre casă, mai iei o pauză scurtă, ca să verifici pe iPhone vremea de la Predeal.

La Camera Deputaţilor a fost puţin diferit în ultimele zile. S-a votat în draci. Gândul.info l-a surprins pe deputatul PDL Valentin Rusu care a votat la două mâini de 26 de ori. De unde putem deduce că în ziua respectivă s-a muncit, nu glumă. 26 de legi, wow! Ieri s-a înregistrat chiar şi o procedură de vot care l-ar interesa în mod direct pe Sf. Petru. Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat prin vot vacantarea postului de ales al neamului ocupat până de curând de Palfi Zoltan. Tradus, asta înseamnă că aleşii neamului au aprobat prin vot moartea colegului Palfi. Precizare pentru Necuratul: propunerea a fost adoptatăcu 232 de voturi favorabile, 42 împotrivă şi o abţinere. Hai căiar e bine! Săte împotriveşti morţii din lăcaşul nu tocmai sacru al Parlamentului României, asta e o ştire care cu siguranţă va fi dezbătută la următorul Sinod. Precizare pentru înger-îngeraşul-meu: Palfi Zoltan a murit în urmă cu vreo şapte săptămâni, iar decesul său a fost aprobat abia ieri.

Acestea fiind spuse, aşteptăm cu interes reluarea discuţiilor privind reducerea numărului de parlamentari, transformarea Parlamentului dintr-unul bicameral într-unul monocameral, respectiv introducerea obligativităţii controlului medical periodic pentru toţi înalţii demnitari ai României. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
19 Oct 2011

Fratilor reparati-va serverul.Nu repet decit acum . Reiau un banc pe care regret ca nu mai tin minte unde l-am citit prima data: Coada mare de masini in fata parlamentului. Cineva bate in geamul unei masini si-i spune soferului- Ungrup de teroristi a luat ostatici membrii parlamentului si ameninta ca le da foc daca nu primesc 1 miliard de dolari. - Si ce pot face eu? Poate contribuiti si dvs. macar cu 5 litri de benzina.
ILIE FABIAN
19 Oct 2011

Imbecilule vezi ca gasesti subiecte si fara sa nu te mai iei din senin de Emil Constantinescu ? Nu te iert toata viata pentru ticalosenia aia de articol...scarbosule
CALUGARUL VASILE
20 Oct 2011

S-a luat de Emil? ....cum a indraznit sa-l supere pe cel mai prost demnitar pe care l-a avut Tara vreodata ,Emil a reusit sa compromita sistemul democratic pe timp nelimitat ,a fost si probabil va ramane cel mai hulit presedinte din istoria Romaniei
Random imageUltimele stiri


loading...