2018-12-11 03:24


Ponta are probleme, PSD se crede piele

 |  21:37

Ca de la preşedinte de Consiliu Judeţean la şef de partid, aşa i s-a adresat Marian Oprişan lui Victor Ponta. Frumos, diplomatic, i-a spus că vrea să fie prefect - deh, nimeni nu e perfect - că PSD e în criză şi un fel de nu ştiu ce piele. Adevărul e că ştiu, dar mi-e ruşine să zic. Înregistrarea a fost făcută de nişte ziarişti răi cu ocazia vizitei unei delegaţii de la centru la Focşani, cu prilejul Festivalului Viei şi Vinului Bachus 2011. Şi, demn de remarcat, la deschiderea evenimentului, nu la închiderea lui, când putea exista cât de cât o explicaţie: licoarea Domnului ce se urcă la capul omului.

E clar însă că ăstora li s-a urcat puterea la cap chiar stând în Opoziţie. Păi dacă sunt, cum cu guriţa lor zic, nu ştiu ce piele, de ce ar merita să fie prefecţi? Ce are pielea cu prefectura? Dar, ce mai tura-vura, ăştia ne sunt politicenii. Să trăiască pentru a ne conduce, dacă tot şi-au găsit fraierii.

De fapt, altceva mă frământă pe mine. Oare cum va reda Micul Titulescu vorba de duh a lui Marian Oprişan în darea de seamă asupra vizitei de lucru la Focşani, pe care i-o va face, odată întors la Bucureşti, lui Adrian Năstase? Va ocoli cu dibăcie secvenţa respectivă, va scrie un p mic şi puncte puncte, ori îi va cere cu curaj sfatul mentorului său: Cum pielea mea ne spălăm acum, că ne-a făcut Oprişan de cacao?

Parcă-l şi văd pe Năstase mângâindu-şi tandru pupilul pe obraji: Victoraş, dă-l în pielea noastră pe Băsescu, cu licuriciul lui cu tot!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-16

TAGURI: PSD, Victor Ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...