2017-01-21 12:54

EDITORIAL


Portretul-robot al pesedistului

 |  19:24
Portretul-robot al pesedistului

Căutaţi în paginile ziarului ştirea despre ultimulrecensământ al pesediştilor din România. Veţi afla câteva lucruri care vă vorşoca. Bine, asta în condiţiile în care datele prezentate de oficialii PSD sunt reale.Ceea ce eu nu prea cred, dar nu despre asta e vorba aici.

Să intrăm un pic în detaliile recensământului ca să vedemcum arată, statistic, pesedistul de rând. Prima concluzie: pesedistului nu-iprea place şcoala. 5% dintre membrii de partid au mai puţin de patru clase, 11%au terminat cel mult clasa a opta, 43% au făcut liceul, iar 1% dintre ei n-amers deloc la şcoală. A doua concluzie: pesedistul e un român atipic. Deşisuntem o ţară cu o populaţie majoritar feminină, 59% dintre membrii de partid suntde sex masculin, iar 41% sunt femei. Concluzia a treia: pesedistul este cinic.Deşi a fost suspendat din PSD, Mircea Geoană a contribuit decisiv la formareaactualului activ de partid. O spune graficul care arată că cei mai mulţipesedişti (60%) s-au înscris în partid în perioada în care acesta era condus deMircea Geoană, adică între 2005 şi 2011. Pesedişti din perioada lui Ion Iliescu(1990-2000) mai sunt doar în procent de 16, iar din perioada lui Adrian Năstase(2001-2004) - 24. În fine, cea de-a patra concluzie: pesedistul este dependentde televiziunile moguleşti. 33% dintre cadrele partidului se uită la RealitateaTV, iar 37% la Antena 1 şi Antena 3. Foarte straniu, nici măcar un singurmembru de partid nu declară că urmăreşte TVR, canalele de sport sau cele cufilme porno. Ceea ce este, cum vă spuneam mai sus, foarte greu de crezut.

Recensământul pesedistului de rând s-a făcut pe un numărde 102.000 de subiecţi şi, din câte aflăm de la secretarul general LiviuDragnea, numărul total şi final al pesediştilor va putea fi aflat abia pestecirca două luni. Dacă mai e cazul. Că noi ne-am făcut deja o idee.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MENATWORK
24 Feb 2011

Pesedistul zicati ca e tembelizat de televiziunile de intoxicarea, dar are televizor?

Adauga un comentariu

Random image