2017-01-20 11:50

EDITORIAL


Povestea ogarului Oprescu şi a pariorilor politici

 |  21:00

Trei indivizi aranjaţi la patru ace, cu feţe serioase, dar nu atât de vesele pe cât te-ai fi aşteptat, au anunţat, ieri, că au găsit soluţia pentru salvarea bucureştenilor. Aşa am aflat şi noi de construcţia alambicată pe care cei doi lideri ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, au ticluit-o împreună cu Sorin Oprescu. Mai exact, că vom avea primar independent, dar susţinut politic de Uniune.

Imaginea celor doi lideri politici care au apărut să anunţe mişcarea cu pricina semăna izbitor cu cea a doi pariori împătimiţi de la cursele de câini. În spaţiul amenajat special pentru competiţie se află ogarul Oprescu, iar în jurul său o armată de chihuahua şi pekinezi obosiţi, împăcaţi deja cu gândul că nu-l pot întrece pe masculul alfa. Probabil de-asta s-au şi repezit pariorii să pună miza pe doctorul-primar. Au lăsat senzaţia că se fac preş în faţa lui, doar pentru a-şi asigura un succes la localele care vin. La rândul său, ogarul impunător s-a lăsat mângâiat pe creştet şi a dat satisfăcut din coadă. Ştia cu siguranţă că liderii care-l flancau îi vor mânca rapid din palmă/labă.

Povestea de succes a celor trei nu a luat însă în calcul morala fabulei cu întrecerea dintre ţestoasă şi iepure. Sau că uneori ogarii pot pierde o cursă chiar şi în faţa pekinezilor. În cazul nostru, elemente-surpriză pot fi motanul Felix, care s-ar putea supăra că nimeni nu ţine cont de candidatul său, Popescu Piedone, sau arbitrul Zeus şi câinele său de pază cu numele DNA. Cerberul cu cele trei iniţiale ar putea să-l tăvălească pe ogar exact pe ultima sută de metri a acestei competiţii în care intră ca favorit. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
20 Sep 2011

Domnule Bucura,cei trei domni la care va referiti sunt oameni cu responsabilitati,nu vad de ce ar trebui sa fie veseli!Cat despre cerberul lui Zeus,nu m-ar mira sa-i faca una fiarta lui Sorin Oprescu,chiar pe ultima turnanta!

Adauga un comentariu

Random image