2017-01-24 07:09


Preşedinte de Senat, caut stăpân!

 |  21:00

Cum, necum de marţi avem o lege a câinilor fără stăpân. La ce foloseşte şi de ce s-au luptat Puterea cu Opoziţia nu prea s-a înţeles. Cum nici rostul strângerii de semnături în favoarea proiectului de către PDL nu a fost deloc clar. Adică unii iubesc maidanezii mai mult decât ceilalţi? Care sunt unii şi care sunt ceilalţi? Uitându-te pe lege, prima constatare e că nu schimbă mai nimic. Însă, după reacţiile pro şi contra miroase că unii vor pierde, iar alţii vor câştiga. Ce? Bani, normal, doar totul se învârte în jurul lor de când lumea şi pământul. Timpul ne va arăta care e şmecheria.

Din lege reiese că la eutanasiere se va ajunge numai în cazul în care comunitatea decide că e singura soluţie. Atunci se va vedea care-i om şi care-i câine. E mai bine să laşi bietele animale să se chinuiască sau să le iei viaţa fără dureri? Ca şi în cazul oamenilor, asta numai Dumnezeu şi Vadim ştiu. "Ne rugăm lui Dumnezeu să-i ia gâtul lui Băsescu. E o bestie. Mai întâi omoară câinii, apoi vor trece să omoare şi oamenii”, urlă Tribunul, zdrobit de durere. Totuşi, dacă Dumnezeu alege eutanasia în locul luării gâtului ce o să  mai zică Vadim, mă rog frumos?Tare mi-e teamă că o să-i convină şi aşa şarlatanului.

După ce am stabilit că soarta maidanezilor e pe mâinile simplilor cetăţeni, iar a lui Băsescu în ale Dumnezeului invocat de Vadim, nu avem cum să nu observăm că cea a lui Geoană a fost hotărâtă de conducerea partidului. Cineva o să-l înfieze neapărat, că nu o să lase băieţii deştepţi tocmai pe preşedintele Senatului fără stăpân.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14

TAGURI: presedinte senat, stapan, pdlComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image