2018-12-18 15:11


Primiți cu Ursul?

 |  19:56
Robert Veress

„Le-aş da urşilor din pădure arme de foc şi aş invita vânătorii să se plimbe prin mijlocul pădurii dezorientați, neînarmați şi în fundul gol”, a scris agentul de circulație - blogger Marian Godină, miercuri, după ce „Operațiunea ursulețul” a fost încheiată glorios, de Poliția Sibiu, cu împușcarea bietei creaturi. Tăios cum îl știm, Godină nu s-a sfiit să-l încondeieze pe șeful IPJ, Tiberiu Ivancea, care a condus „Operațiunea ursulețul”, dar caută să scape de consecințe, pretinzând că alt cadru de conducere a r fi dat ordinul de împușcare. „Adică, dumneata conduci operațiunea, dar un subaltern dă ordine? Păi care era rolul lui atunci? (...) Deci omul ori e mincinos, ori e prea slab şi subalternii dau ordine peste el”, conchide Godină.

Oare cadrul MAI care a dat ordinul de împușcare o fi tot acela care răcnea la agenți, prin stație, să dea cu mașina peste „bestie”? Hai, mai repede cu ancheta aia internă și cu măsurile de rigoare, domnule ministru de Interne, Dragoș Tudorache! Dacă-mi permiteți, o sugestie: pe Ivancea cel mai bine îl sancționați dacă îl trimiteți cu ursul, de Anul Nou, prin Sibiu. Am găsit pentru el și o urătură pe net, pe care am adaptat-o:

De opt săptămâni, trecute,

Vin cu ursul de la munte.

O comandă, scurt, am dat

Și pe loc l-am împușcat.

Țipă lumea că de ce -

Nu mai am tranchilizante?

Ursul meu de la Sibiu,

Nu-i mai vesel și zglobiu!

Nu știu Doamne, ce să-i fac?

Să-i i-au sânge de la cap

De le cap, de la picioare,

Vai de mine, ursul moare!

Leacul ursului îl știu,

Dar îl mormăi în pustiu...

Să vină ursoaica-mamă,

Să îmi dea și mie-o-șpagă!

Să mă salte DNA,

Și pe loc se va scula.

Scoală ursule de jos

Nu te face că ești prost!

Prost ca mine nu poți fi,

Chiar de ai să bați mătănii!

Că de ar durea prostia,

Io m-aș tăvăli p-acilea...

La anu și la mulți ani!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: ursi, padure, foc, marian godina, vanatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHAHA....
17 Oct 2016

SUPER!!!!
CROCODILUL FLAMAND
17 Oct 2016

STITI BANCUL CU URSU SI ADRIAN NASTASE?>>>>SE DUCE NASTASE LA VANATOARE VEDE URSUL....POOOOOK...SI RATEAZA>>>VINE URSU...BA NESIMTITULE DE CE TRAGI CU PUSCA IA APLEACA-TE SA TE F...T...DREPT PEDEAPSA SA TE INVETI MINTE>>>>A DOUA ZI NASTASE IA O PUSCA SPECIALA CU GLONT MAI MARE SI IARASI LA URS...UNDE E CA-L SPARG DE DATA STA.....VINE URSUL....POOOOOOK..POOOK...DEGEABA IARASI RATEAZA>>>>>URSU...BA NESIMTITULE IARASI TRAGI CU PUSCA..IA APLEACA-TE>>>>NASTASE...BINE HAI >>>>SI URSU....PEDEAPSA ACUM E SA TE TIN IN FUNDU GOL...DAR NU TE MAI F...T PENTRU CA-TI PLACE...POPONARULE
Random imageUltimele stiri


loading...