2017-01-21 00:15

EDITORIAL


Puterea de a lupta cu criza

 |  21:00

S-a născut acum un an şi trei luni şi a avut probabil cea mai spectaculoasă lansare din România. Omul care a schimbat istoria comunismului în Europa de Est a venit personal să asiste la apariţia sa pe piaţă. De atunci, ziarul “Puterea” a fost în fiecare zi alături de cititorii săi, aducând în faţa publicului cele mai noi şi interesante ştiri sau dezvăluiri.

Ca pentru fiecare ziar din România, apariţia crizei economice a fost probabil răul maxim. De-asta piaţa media şi-a subţiat vizibil rândurile. O echipă de oameni tineri şi ambiţioşi a sfidat însă imposibilul şi a pornit, în aprilie 2010, Proiectul “Puterea”. O parte dintre aceştia se află şi acum alături de noi şi ne ajută să putem face ceea ce ne place:presă scrisă.

Pentru “Puterea” a venit însă astăzi vremea unor schimbări. Ne modificăm ediţia printată, introducem noi pagini tematice, venim cu un format electronic mult mai dinamic, flexibil şi vă promitem că vom fi ziarul de care aveţi nevoie.  

Aşa cum s-aîntâmplat cu aproape toate ziarele, şi legat de “Puterea” au apărut zvonuri cum că nu vom rezista pe piaţă, că ne vom închide în curând sau că vom renunţa la ediţia printată. Nu s-a întâmplat aşa. Nici de acum încolo nu vom renunţa să fim alături de cititorii noştri sau să convingem alţi români că merită să ne citească. Vom ajunge cel mai deranjant ziar pentru acea categorie de oameni care nu-şi doresc să apară în presă. La fel şi pentru cei care aşteaptă să fie lăudaţi, în vreme ce ei se îmbogăţesc pe spatele poporului. Asta e promisiunea noastră către cititori şi provocarea pe care eu am acceptat-o, atunci când am decis să mă alătur echipei de la “Puterea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
28 Iul 2011

o fi cum spui matale, dar ati picat de naspa cu blocajele site-ului si... implicit a indexarilor la vizualizari. s-a facut praf munca redactiei. cum ati reusit? :)))
RADU
29 Iul 2011

Cititor al "Puterii" de la aparitie, am considerat ca sunteti ziarul de varf din presa romaneasca. Imi pare rau ca resimtiti si dvs. loviturile crizei. Cititorii fideli va sunt alaturi cu convingerea ca cei mai buni vor invinge. Urari de succes!
FLOREA
31 Iul 2011

Bucuros le-as crede toate, Daca n-ar fi cu pacat, Si nu as sti, totodata, La ce partid v-ati bagat. Totusi...succes domnu Bucurosule!

Adauga un comentariu

Random image