2018-11-14 13:23


Răutăcismele coabitării

 |  20:09
Roland Cătălin Pena

Ce-ţi e şi cu coabitarea asta! După cuplul Băsescu-Ponta, toată lumea convieţuieşte cu toată lumea. Ca la uşa cortului! Preşedintele îl face pe premier „iresponsabil” şi „agent constatator”, iar premierul constată, imediat, că „gaşca domnului Băsescu”, care „urlă" pe tema bacalaureatului, îi este complet indiferentă. Ba, mai adaugă, referitor la ultimele critici ale preşedintelui la adresa sa: „Eu am râs de el, m-am amuzat”. Ţara de la cap se înveseleşte, carevasăzică.

În atare condiţii, nici Marian Vanghelie nu are de ce să nu fie vesel, în raport cu relaţia sa cu Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, unde a absolvit: „Haideţi să lăsăm instituţiile, să vedem. Dar eu vă spun decât atât: că eu nu am nici o problemă, par eu a fi că nu sunt degajat?”. Problema e veche, legată de limba română, cu care nu poate coabita şi basta.

Ţac-pac, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, iese în conferinţă de presă şi spune, nici mai mult, nici mai puţin, că, citez aproximativ, dacă era din afara sistemului ar fi suspectat o fraudă generalizată la bacalaureatul 2013. Dar, fiind - din cauza vremurilor sub care trăim, nu că ar avea alt merit - în interior, frauda a fost doar p-ici, pe colo. Nasol mai este când vieţuieşti cu copiatul în guvern. Nu mai ştii ce e bine şi ce e rău…Ţie să-ţi meargă!

PNL nu mai poate trăi în aceeaşi alianţă cu amărâtul de PC. PSD ar divorţa mâine de PNL. Şi viceversa…Dar coabitarea, încă, nu-i lasă.

Sunt şi unii care, trecând peste trendul de care vorbeam, de fapt o Pax Americana, cum lăsa să se înţeleagă însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, îşi părăsesc foştii tovarăşi de drum. Cristian Preda şi Adrian Papahagi au spus pa şi pusi lui Blaga şi PDL. Dar tot de dragul coabitării. Cu Băsescu!

Victor Ponta i-ar coabita pe procurori de nu s-ar mai vedea arestare, fără aprobare de la Palatul Victoria. Deocamdată, încearcă apa.

Problema e că prea multora ne place să trăim cu hoţia în ţară. Când ne convine…


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

TAGURI: Bacalaureat, ponta, basescu, coabitare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...