2016-12-05 00:49

EDITORIAL


Recepţie!!!

 |  21:00

În anii '80 mă uitam ca tot românul la “Dallas”, una dintre ultimele portiţe deschise către o lume pe care doar o bănuiam. Eram impresionat de zgârie-nori, de casele şi domeniile familiilor de texani, de intrigile uneori greu de înţeles pentru un băiat crescut într-un spaţiu închis şi sărăcit, cum era România la vremea aceea. Însă cel mai impresionat eram de faptul că JR Ewing avea telefon în maşină!

Mobilitatea şi versatilitatea acestui manipulator ar fi fost inutile în multe momente dacă trebuia să ajungă acasă sau la birou să sune de pe fix… voi reveni la el imediat.

Sar acum puţin în anii '90, într-o Românie gri, ieşită din ceauşism şi intrată în ceva nou. Plin de idealuri şi de idealism, am trecut de la căratul cu roaba într-o fabrică la muncă în presa scrisă. Am văzut oameni de calitate pierzându-şi calităţile, am văzut oameni de calitate pierzându-şi numărul. Am “migrat” înspre televiziune şi am văzut menirea unei televiziuni îndoită şi schimonosită în manipulare. Am fost martorul unor lucruri strâmbe, al unor lucruri făcute să corupă şi nu să inspire.

Am văzut manipularea în presă şi am vrut să fac presa altfel. Am văzut manipularea în politică şi am decis să fac politică altfel.

Cum arată o televiziune manipulatoare? Frumos colorată, plină de analişti, plină de înfumuraţi, plină de autosuficienţi, care ne învaţă ce să credem. Care ne traduc realitatea. Care ne spun ce să facem, pentru că suntem, nu-i aşa, un popor de proşti, cum spunea primul “analist” din istoria recentă, părintele manipulatorilor de azi - Silviu Brucan.

Cum arată televiziunea poporului? Fără “analişti”, cu oameni modeşti, cu români adevăraţi care vin liber să spună ce au de spus, care au acces, au o voce, au un cuvânt direct către naţiunea română. OTV a fost şi este o antrepriză de succes, pentru că noi cei care am construit-o am răsturnat regulile. Am adus oameni simpli să ne spună cum e viaţa reală. I-am lăsat pe “analişti” să se uite la televizor şi am dat o voce pe micul ecran poporului român.

Cum arată un partid manipulator? Arată ca PDL, PSD sau PNL, înfrăţite sumbru în ultimii 22 de ani pentru a controla şi fura această ţarăbogată cu oameni săraci. Fiecare dintre aceste partide a fost la guvernare, cel puţin de două ori. Unde au dus ele ţaranoastră? Care e performanţa pusă în slujba poporului român? Gargară şi manipulare non-stop, ca să îşi îndoape clicile de profitori din spatele aparenţelor de partid.

Acum două zile PP-DD, cel mai tânăr partid al acestei ţări şi singurul care creşte, a avut primul congres. Am dat mulţi ani de zile românilor acces în spaţiul public prin OTV, astăzi oferim accesul la putere omului de rând, prin PP-DD!

Revin la JR pe care l-am lăsat puţin să aştepte în maşină cu telefonul la ureche. Astăzi, fiecare român are cel puţin un telefon mobil. Şi 100 de canale tv, dar şi milioane de site-uri de internet. Oamenii ăştia s-au săturat de sfaturi, s-au săturat să asculte. Accesul la informaţie sau chiar şi la entertainment doar îi face pe oameni mai puţin “proşti” decât cred politicienii şi manipulatorii de şcoală veche din ţara asta.

În Piaţa Universităţii am sărit brusc în 2012 cu miile de oameni care vorbesc altfel despre politică, vorbesc altfel despre viaţa lor. Stafidiţi în partide inerte, politicienii de rit vechi îşi lovesc aiurea receptorul de bancheta maşinii. Nu mai merge băieţi! Nu mai merge aşa!

Dan Diaconescu

Patron al televiziunii OTV


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: receptie, dallas, dan diaconescu, texaniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DE CE NU AI RECUNOSCUT
22 Ian 2012

ca ai fost in piata universitatii si ai fost ejectat de manifestanti? asa te-a invatat sa minti tatucul tau securist?
VLAD
23 Ian 2012

Acest țigan îmbogățit din furat se dă mare și tare deși nu este decât un papagal fără pene. Băi scoveargă schizofrenică n-ai sa ajungi niciodată în Parlament dar mite la președenție.
OVIDIU STOENESCU
23 Ian 2012

Tupeul si aroganta acestui domn care vorbeste de manipulare cind el insusi si echipa domniei sale practica acest procedeu permanent si la o inalta cota este o sfidare a bunului simt al cetateanului cit de cit informat si doritor sa inteleaga ce se intimpla in realitate..Cititi titlurile pe care le pune emisiunilor sale si totul va fi mai mult decit concludent.Nu pot uita mizeria morala,impertinenta si manipularea ordinara in emisiunea din 01.aprilie 2011 ora osi35,noaptea cind eu si asociatia pe care am onoarea sa o conduc am fost supusi oprobiului public prin citirea in prezenta si la indemnul domnului Diaconescu a unei liste a rusinii unde dupa domnul Cojocaru ,pe locul doi eram citati noi si pentru ce?Pentru ca ne numaram printre cei citiva carora justitia ne daduse cistig de cauza in procesul de infiintare al partidului poporului.Cu o nerusinare incredibila pentru o persoana ce se pretinde intelectual,jurnalist si acum om politic(a inceput sa semene perfect cu cei pe care si el si noi ii criticam)a eludat motivele respingerii de catre justitie a infiintarii partidului si care erau simple si corecte-nerespectarea legii partidelor sau mai bine zis a 2 articole,tocmai de catre cei care se pretind reprezentantii poporului si care tipa ca nu se mai poate cu nerespectarea legilor.Toti sint o apa si un pamint
MISTER BOGHI
23 Ian 2012

Oricine ar spune dar in momentu de fata nu exista unul mai bun ca Dan Diaconescu. Si sa va spun de ce ? In primul rand sa spun parerea mea toti astia care sunt in Parlament au avut sansa sa conduca Romania si sa traim cat de cat o viata decenta dar iei ce au facut ? Au tras la oala lor si totodata incet cu incet au vandut cat s-a putut si unde s-a putut. Iar in al doilea rand au facut in asa fel ca cele mai mari surse ale Romaniei din venituri sa plece in Extern iar noi Romanii am ramas incetu cu incetu fara profit si fara investitii fara profit si fara mancare si asta din cauza parlamentului. Fratilor noi nu mai credem nimica acuma dar chiar daca nu mai credem tot trebuie sa alegem ceva indiferent ca o sa fie mai bine sau mai rau. Punctu culminant unde vreau sa ajung e ca daca o haina tie folosita tu incerci sa-ti cumperi una noua asa si aici daca acuma s-a Inventat Partidul Poporului sa spunem in cuvinte Romanesti ca nu depinde de nimenea atunci este un punct in fata spre pozitiv. La Multi Ani Diaconescu sper sa demonstrezi Romanilor ca poti intradevar sa fie Altfel.
STEFANTIB
23 Ian 2012

Inca o data, daca mai era nevoie, se vede unde a ajuns „prostitutia„ jurnalistica. Ma intreb ce au in minte actionarii acestui ziar, cand l-au pus in pagina pe retardatul acesta (scuze pentru epitet). Se vede de la o posta ca dezinformarea este deviza de baza a pitencatropului (vezi zero tv). In orice caz scalambaielile „primatei„ sunt doar un fasss, exact ca si evolutia vietii politice din Romania (au sa-l voteze 100.000 de manelisti botanisti din specia celor care dezinformarea este informatie de prima mana). (apropo, fara a vrea sa intru in polemica, „mr. boghi„ de alaturi este unul dintre cei citati mai sus (a facut lb. romana cu femeia de serviciu!!!))
CAPLIMPEDE
24 Ian 2012

eu cred ca dan diaconescu nu isi da seama ce face sau a invatat sa minta cu atata usurinta incat crede si el minciunile spuse. Nu cred ca lui ar putea sa-i placa un post TV care sa faca ce face el. Sa minta telespactatorii pentru a-i tine prezenti. Cum ar putea sa-i placa discutiile cu oameni needucati, carora el le spune "oameni simplii". Una e sa fi necunoscut si alta sa fi needucat sau pur si simplu prost. El este o simbioza de Vadim si Becali. Amandoi au reusit sa pacaleasca lumea o vreme, Vadim a castigat si ceva bani, Becali a pierdut cu partidul, dar a castigat de cand, cu ajutorul prostilor, a ajuns parlamentar european. Diaconescu va obtine un procent exact cu cel al prostilor din Romanica. Pentru ca ei sunt tinta lui.
FANTOMAS
25 Ian 2012

De ce dracu nu o cauti pe Elodia? Domnu Dan, esti singurul in stare s-o gasesti. Cauto! Si chiar daca o gasesti, nu te mai intoarce, insoarate cu ea, ai grija de ea. si...Lasaaaaneeee, Lasanee
DUMITRU IUGA
26 Ian 2012

Omul potrivit la locul potrivit, matale, "domnu' Dan", esti de tomberonul in care a vrut sa te vare Tolea! Mi se face pielea gaina cand imi imaginez acest nimurici (in toate) trecand in revista garda de la Cotroceni si asezat la dialog!?? cu mai marii lumii! Treziti-va oameni buni, cei care il cultivati, luati-i banii (daca va da!) defulati-va incurile acolo la otv dar, doamne fereste!, sa il mai si votati! tiiu2001@yahoo.com
PANTHERA ROZ
27 Ian 2012

Mai tineti minte scena in care iesind de la arest DD tinea miinile sus aratind catusele?Era oficial "victima' si isi deschidea drumul spre ceea ce crede el ca e politica.Desi face spume la gura contra lui Base si PDL,in realitate face parte din scenariul menit sa absoarba din votantii lumii sarace subtiind astfel rindurile electoratului PSD.Daca PDL nu poate creste,sa csada USD in asa fel incit cu nici un pret sa nu aiba 51% permitindu-i lui Basescu dupa interpretarea personala a Constitutiei sa numeasca un PM (prim ministru) obedient,de la un partid manipulabil.DD va ramine astfel cu renumele de Candidat la functia suprema in Stat si cu un numar nemeritat de parlamentari.Va fi hai mare in Legislativ dupa urmatoarele alegeri-daca vor mai avea loc avind in vedere ca "nu sun fonduri". micul soricel de Caracal are un tupeu fantastic si a facut din televiziune o aireala unde in numele "poporului"-(oare de ce din popar fac parte numai oameni neinstruiti,credului si saraci?)-in numele p[oporului deci se perinda pe micul ecran de la vraci,pastori adventisti si de alte confesiuni,inclusiv pentru propaganda musulmana,vindecatori miraculosi,poeti ratati,revolutionari avortati,detectivi autodidacti,curve,criminali,artisti,analisti si prezentatori isterici care nu se jeneaza sa porcaiasca pe oricine este naiv si intra in discutie cu ei si are alte pareri sau nu este incintat de DD,apostoli ai "drepatii",procurori amatori,recitatori de bancuri,victime ale capitalismului sau comunismului-dupa caz,tate,neni-intr-un cuvint POPOR! Topirceanu n-a terminat "Minunile Sfintului Sisoe" dar DD,cautatorul Elodiei va ajunge Presedinte si sa vezi atunci distractie.Stim din istoria recenta ca s-au mai gasit 5 nilioane de fraieri sa faca un Presedinte,pentru dan vor fi mai multi.Ce,e de colea sa-ti dea mii de Euro?Sa-i vezi pe "ciocoi" la zdup si tu sa te muti in palatele lor? Oricum nu conteaza ca l-a adus camomeala pe Cojocaru,a obtinut semnaturi pentru cica "legea Cojo." si apoi a utilizat aceste tabele pentru a inscrtie partidul,nu conteaza ca dusmanul nr 1 al "ciocoilor" are iaht,elicopter si a recunoscut in direct ca se sutrage la la plata impozitelor la Srat,domn` Dan sa ne traiasca si sa ne izbaveasca.Bravos Natiune,misto popor.
G
27 Ian 2012

Ba pantera rozalie, esti prost inalt calificat.
CIUPINGHER
28 Ian 2012

@Panthera Roz,e pacat ca majoritatea afirmatiilor sunt juste ,iar la un momendat ai sarit calul si ai inceput sa te comporti la fel ca aceasta jivina care impreuna cu impostorii din preajma lui avandu-l in frunte pe boul de T. Barbu isi permit sa jigneasca o natiune intreaga facandu-ne prosti! Eu zic ca e bine sa ne masuram vorbele si sa fim mai atenti la va loarea lor! In rest sa auzim de bine si daca exista si asemenea oameni sa se duca sa-l pupe unde vor!
PANTHERA ROZ
29 Ian 2012

Multumesc pentru "aprecieri" ! Mai rau era daca eram laudat de admiratiori ai dd. Ma mir insa de unde apropierea de Barbu,cel mai confuz personaj ce a aprut vreodata pe sticla.Ce sustine el este unamestec intre ideile leniniste,anarhisto-gehvariste si "dezbaterile de la coltul blocului la "una mica". Ciudat de asemenea numarul mic al postarilor.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sute de persoane, la recepţia oficială de Ziua Naţională de la Palatul Cotroceni Aproximativ 500 de persoane participă, joi seara, la recepţia oficială de Ziua Naţională... 01 Dec 2016 | (0)