2018-12-11 02:14


Retragerea lui Voiculescu

 |  19:24
Retragerea lui Voiculescu

Văimaginaţi un Congres PSD fără Ion Iliescu? Cam la acelaşi nivel se situeazăabsenţa de ieri a preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, de la Congresulextraordinar al partidului organizat la Sala Palatului.

Preşedintelefondator al PC nu a venit ieri la Congresul partidului, ci a preferat sătransmită doar un mesaj, care a rulat pe ecranele instalate la Sala Palatului. Absenţasa i-a luat prin surprindere pe delegaţi, care nu au ştiut să explice de ce nuşi-a făcut apariţia Dan Voiculescu. “Mai bine că nu a venit. Poate se retragedin prima linie şi lasă echipa asta tânără să arate de ce este în stare”, aîncercat să ne explice un delegat absenţa lui “dom’ Profesor”. Şi lideri dinconducerea PC susţin că Dan Voiculescu încearcă să îşi limiteze apariţiile şisă se distanţeze la nivel de imagine de partidul pe care l-a fondat. “Prinabsenţa sa, arată că Daniel Constantin este cel care conduce partidul”, auadăugat sursele citate. În schimb, numele Dan Voiculescu a fost în permanenţăprezent la Congresul PC. „Este necesar să ne concentrăm pe următoareleobiective: intensificarea acţiunilor organizatorice la nivel central,consolidarea semnificativă a organizaţiilor locale, promovarea internă exclusivpe criterii de performanţă, elaborarea unor proiecte economice şi sociale deanvergură”, a fost mesajul preşedintelui fondator, care a însoţit lucrărileCongresului PC.

Ponta a lipsit şi el

Unal doilea absent la evenimentul conservatorilor a fost preşedintele PSD, VictorPonta, care nu a răspuns invitaţiei făcute de partenerii de Alianţă. Locul săua fost luat de vicepreşedintele Ecaterina Andronescu. În schimb, Crin Antonescua venit în faţa delegaţilor PC. “Sunt mulţumit că am făcut această alianţă.Campania propagandistică nu mă intimidează cu nimic. Sunt şi rămânanticomunist. De comunism îmi aminteşte încălcarea statului de drept de TraianBăsescu şi PDL, de comunism îmi aduce aminte folosirea serviciilor secrete capoliţie politică”, a spus de la tribună liberalul în aplauzele sălii.

Sănătate, frumuseţeşi armonie

Prezenţa la Congresul PC a fost un bun prilej pentru cei6.000 de delegaţi veniţi din ţară să încerce noi leacuri pentru bolile de caresuferă. Înfaţa sălii unde se desfăşura reuniunea conservatorilor era organizat“BodyMindSpirit Festival” – “cel mai mare eveniment dedicat sănătăţii,frumuseţii şi armoniei”. Ciuperca terapeutică, revista “Lumea misterelor”,produse naturiste, biorezonanţă, zone de masaj şi reflexoterapii au fost luatecu asalt de membrii PC. Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, s-aarătat interesat de o salată specială şi a cumpărat “Tehnici energeticecoreene”, ediţie în culoarea mov. În urma Congresului PC, Damian Florea adevenit secretar general al partidului, iar senatorul Vasile Nistor, recentvenit de la PDL, preşedinte executiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-04-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PRIZEE
04 Apr 2011

Congresul de ieri a fost, cel putin pentru mine surprinzator ca desfasurare de forte. Inseamna ca sunt pe drumul cel bun.
PETRUS21
04 Apr 2011

Dar cum ramanem, la noi in ograda cu securistul Basescu !!!??? TOATA LUMEA STIE CA A FACUT POLITIE POLITICA, NU !? De ce nu este arestat pentru declaratia falsa data PE PROPRIE RASPUNDERE..." ca n-a colaborat cu fosta securitate " ? Ori daca nu sunteti in stare sa-l arestati...DESFIINTATI FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI . Este inadmisibil ca un tortionar SECURIST ca BASESCU sa ocupe aceasta functie !!!
PELE
04 Apr 2011

VOICULESCU NU ARE MOTIVE SA SE RETRAGA DIN POLITICA. ACESTA NU A COLABORAT CU FOSTA SECURITATE.
MENATWORK
04 Apr 2011

Voiculescu la un congres PC a numit explicit cine va fi omul de paie de la conducerea partidului, cand exista riscul sa fie ales cine nu voia el. Asta stie ca membrii partidului sau nu au ca element comun doctrina, ci banii cu care-i plateste, ca pe niste slugoi lipsiti de orice urma de demnitate
MENATWORK
04 Apr 2011

petrus, tu vezi care-i subiectul? nici mie nu-mi place incalzirea globala, dar pentru ca subiectul e altul, si nu sunt un mitic complet idiot, nu ma voi referi la asta
SILE
04 Apr 2011

Distragerea atentiei de la raul pe care l-a facut Ion Iliescu chiar prin articole de genul celui de mai sus mi se pare o diversiune. NU sustin ca aceasta cioara vopsita numita P C nu e si ea o diversiune( dar care formatiune politica nu e impanata cu ciori vopsite?) dar ar fi momentul sa mai apara in public si printre jurnalisti oameni sanatosi la bibilica. Daca nu o fac, ceilalti ar trebui sa inceapa sa se sperie. O zi buna !
SIRIANA
04 Apr 2011

Nu cred ca absenta lui Voiculescu poate fi considerata "retragere"....El mai are multe de spus in politica romaneasca fiind un om competent si profesionist..
CAZUL39
04 Apr 2011

Congresul PC a fost foarte reusit. Bravo
CORNELIUS
04 Apr 2011

pc-ul e chiar de apreciat, are o echipa tanara si dinamica, plina de initiativa, cat il priveste pe voiculescu el va ramane liantul acestui partid
PERPELEA
04 Apr 2011

FELICITARI ORGANIZATORILOR ! IAR DANIEL CONSTANTIN E DIN CE IN CE MAI BUN !
NEGATIV
04 Apr 2011

Antonescu si Constantin vor face diferenta.
Random imageUltimele stiri


loading...