2017-01-22 16:16

EDITORIAL


România fără sutien...

 |  19:23
România fără sutien...
Ozi în care n-ai cercetat vizual un sân e pierdută, pare a fi, astăzi, sloganulmajorităţii ziarelor, revistelor şi posturilor de televiziune, adică al celorcare, pe lângă informaţia scrisă sau auzită, mai au privilegiul de a înfăţişapublicului larg şi imagini. (Excepţie fac suporturile media de cultură)

Dacăîn urmă cu 20-25 de ani, cetăţenii de pe plaiurile Mioriţei aveau mai puţinesurse de inspiraţie când visau la sex (etichetele ciorapilor de damă ADESGO,nudurile din albumele de artă, Corot, Monet sau Matisse, care se dădeau pe submână la librării sau pagina aceea ferfeniţă şi îndoită din Răscoala luiRebreanu, unde îndârjitul Petre Petre o trânteşte binişor pe boieroaica Nadinacu zgaibaracele în sus), acum, vezi femei în pielea goală oriunde te-ai uita.Dimineaţa, la prima oră, când te duci să-ţi iei ziarul - coincidenţă - treidomnişoare cu sânii în vânt îţi dau bineţe de pe primele pagini a treicotidiene concurente între ele. Audienţa fiecăruia este în funcţie de numărulde „mamele” expuse în interior. Unele dudui au aspectul unor vajnice lucrătoarela „sectoarele calde”, dezbrăcate până la brâu, în timp ce pregătesc o nouă şarjăde oţel. Ele trudesc, de fapt, pentru banii patronului de tabloid. Anonima dela pagina 3, 5 sau 7,5 îşi vinde cum poate nuditatea, aluniţele, perişorii,sfârcurile, sperând că, mâine-poimâine, devine soţie de fotbalist, fotomodel derenume, cântăreaţă sau prezentatoare tv. Abia i s-au ţâmburuşat sfârcurile, darfătuca ştie că, dacă o vede cine trebuie, nu va mai tremura la examene înfacultate şi nu va mai munci la vreun patron slinos, suferind de conjunctivităcronică şi hărţuitor. Va fi o doamnă cu poşetă Louis Vuitton şi mărgele roşii!Sau galbene, nu contează culoarea!

Chiarşi unii slujitori ai bisericii se dau în stambă şi ajung personaje în aceastăOdisee greţoasă, vezi cazul tânărului preot Teoctist care făcea amor cu un altbărbat, ascultând... manele.

Înmomentul scrierii acestui text, o simplă scotocire pe net (YouTobe) după „ţâţedin România” sau „curve de România” mi-a afişat 4.530 de rezultate, respectiv1.180, în timp ce, dacă am căutat „soprane din România” am descoperit căacestea au fost accesate doar de ...144 de ori. Am mers mai departe cuobrăznicia şi am căutat după George Enescu - violonist, compozitor, pedagog,pianist şi dirijor, considerat cel mai important muzician român, şi ...NicolaeGuţă, cântăreţ de manele. Primul avea 2.210 rezultate, iar al doilea 5.380!Trist, nu?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MOBUTUMBWAVE
21 Mar 2011

Sa avem pardon, dar daca dai pe iutub "?â?e din România" obtii clipuri care au ca subiect "Sharon Tate and Roman Polansky". Cat despre indragitul interpret de muzica populara Nicholas Goutsa, obtinem 132000 de rezultate. Fara ?â?e ziarele nu se vand si raman niste tineri jurnalisti muritori de foame. Si inchei cu vorba lui Jerry Seinfeld: Looking at a cleavage is like looking at the sun. You don't stare at it. It's too risky. You get a sense of it and then you look away.

Adauga un comentariu

Random image