2017-01-19 23:33

EDITORIAL


România între orele şapte dimineaţa şi cinci seara

 |  19:27
România între orele şapte dimineaţa şi cinci seara

Două cadavre au fost descoperite într-un apartament dincartierul Primăverii. Un şofer a intrat cu maşina în fântânile de la PiaţaUnirii şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos dintrefiare. Au fost primele ştiri de la ora 7.00. Dimineaţa, la PRO TV. O zi bunăRomânia, că o să vezi ce te aşteaptă la ora 5.00! După masă.

Asta după ce CNA a decis, în urmă cu o săptămână, săinterzică difuzarea pe posturile de televiziune a imaginilor de la locultragediilor - sinucideri, crime şi mutilări -, dar şi a imaginilor care aratăsuferinţa familiilor victimelor. Adică, Ştirile de la ora 5.00.

Dar, ia să vedem ce s-a întâmplat notabil între 07.00 şi17.00.

Costică Costanda a câştigat procesul împotriva Primărieişi Consiliului General al Capitalei, care ar trebui să-i plătească aproape 200de milioane de euro pentru o daraveră veche cu nişte terenuri din SatulFrancez. Cum sentinţa nu e definitivă, tragedia bucureştenilor poate fi arătatăla ora 5.00.

Nu ştiu ce să zic desuferinţa liberalilor provocată de Dan Voiculescu. Hodoronc-tronc, Felixpostă pe blog un text în care pledează pentru instaurarea în România a unuisistem politic prezidenţial ca la mama lui, de să stea Băsescu în coadă şiAntonescu pe gânduri negre. Se sinucide alianţa PNL-PC, la ce oră, doar peAntena 3 sau dă de mâncat o pâine albă şi la concurenţă? CNA ce părere are, evoie înainte de ora 22.00? A, de ce vorbesc desuicid? Păi e simplu, liberalii au anunţat, încă din februarie, că ei doarrepublică parlamentară voiesc. Or, cele două republici nu au cum mama lui proces-verbalsă stea în aceeaşi alianţă, deşi la banii mogulului şi lenea lui Crin se poateorice.

Între timp aflarăm, datorită vizitei premieruluiisraelian, că Băsescu face “Bine, bine. Ca oamenii aflaţi în criză”, iarNetanyahu a vorbit cu Boc despre brânza de vaci.

Pestezi se lămuri şi cazul din Primăverii.Jurnalista Cristina Verona, care ştia şapte limbi, şi-a ucis mama, după cares-a spânzurat.

Aici România, v-am prezentat ştirile de ieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri