2018-07-18 23:22


Rus l-a încarcerat virtual pe Năstase

 |  21:00

În această dimineţă, după vizita medicală de la ora 10.00, vom afla din gura doctorilor de la Floreasca dacă starea de sănătate a condamnatului Adrian Năstase va permite transferul acestuia la spitalul unei puşcării. Au trecut patru zile de la operaţia secretă la care a fost supus fostul premier PSD al României, iar ţara a aflat cu precizie de bisturiu doar atât: că Năstase este la Terapie Intensivă.

Ieri, Poliţia Română, printr-un comunicat de presă, i-a dat o palmă legislativă propriului său ministru, Ioan Rus. După cum ştiţi, Rus a declarat că, din momentul în care Năstase a fost ridicat din casă şi transportat la spital, „dânsul are un statut de deţinut”. Faptul că „dânsul se află într-un spital civil” nu are nici o importanţă pentru Ioan Rus.

Numai că Poliţia Română vede exact pe dos această situaţie: „Deoarece, conform Codului de procedură penală, nu a fost întocmit procesul-verbal de încarcerare şi persoana menţionată în mandatul de executare nu a fost încarcerată într-un loc de detenţie sau într-un penitenciar, se consideră că procedura de executare a mandatului (lui Adrian Năstase) nu a fost încheiată şi sunt continuate demersurile pentru punerea sa în aplicare”.

Este pentru prima dată în România când un minister îi dă una peste obraz ministrului său, de-i sare borşul ăla de nu l-a vărsat Năstase pe pereţi. Nici dacă toată presa îl încondeia pe Rus, şi tot nu putea să-l umple de atâta ridicol cum a făcut-o propriul minister!

Îmi aduc aminte că Internele au avut un ministru dobitoc, Dejeu, pe care poliţiştii l-au poreclit „Prodigy”. Acum a venit vremea ca poliţiştii să fie conduşi de un şef mincinos. După ce Ponta a devenit „Copy-lot”, merge în Executivul USL şi un „Rus virtual”.

Nici în cazul păcăliciului Ioan Rus nu s-a putut abţine pesedistul Dan Şova să nu-şi bage zotca în ciortul calului, afirmând că ministrul a făcut un gest uman sunându-l pe condamnatul Năstase. Păi nimeni nu a zis că nu-i un gest uman, ci toată lumea a spus că Rus s-a comportat ilegal. Şi, dacă tot are atâta omenie de dăruit domnul ministru de Interne Ioan Rus, de ce nu-i sună personal pe toţi infractorii dovediţi sau daţi în urmărire internaţională şi care trebuie încarceraţi ca Năstase? Şi, eventual, să le trimită preventiv şi o ambulanţă sau un elicopter ca să fie transportaţi „de îndată” la spital, că poate au de gând să dea un copy-paste după sinucigaşul din Zambaccian!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-07

TAGURI: Ioan_Rus, Adrian_Năstase

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova