2017-01-21 02:10

EDITORIAL


„Să-ți fie rușine, Traian Băsescu!”

 |  21:00

Judecătoria Sectorului 1 i-a tras o palmă președintelui Traian Băsescu, mai ceva ca la Ploiești. Mă rog, acolo a fost una presupusă, dar, se pare, trucată. Judecătorul și-a motivat decizia prin care au stabilit că Dinu Patriciu i-a vătămat reputația și onoarea președintelui României comentând tărășenia de la Ploiești din 2004. Instanța susține negru pe alb că Traian Băsescu „a săvârşit un act de violenţă fizică asupra minorului aflat în public, la mitingul electoral din 2004”. Din păcate, judecătorul nu a fost chemat să dea vreun verdict în această privință, dar, chiar dacă ar fi fost așa, la ce folos? Băsescu a câștigat oricum alegerile. Fie că a fost sau nu prejudiciat de Patriciu, fie că palma de la Ploiești a fost sau nu pe bune, ce mai contează? Dar, măcar pentru posteritate și în spiritul adevărului, iată, totuși, că un judecător pune cap la cap niște declarații de martori și conchide printr-un silogism irefutabil că Băsescu a agresat fizic un copil. Și n-au avut nevoie de nici un film, de nici o expertiză criminalistică sau de o analiză tehnico-chimică făcută pe genunchi și prezentată într-un studio de televiziune de un viitor ministru al educației (numele domnului Băsescu fie lăudat pentru numirea asta). Iar eu, luând de bună concluzia judecătorului, că doar este chemat să facă dreptate și să stabilească un adevăr, mă întorc către președinte și-i spun, fără a lăcrima, „să-ți fie rușine, Traian Băsescu!”. Pentru cum ai întors-o ca la Ploiești. Și felicitări, în același timp.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-16

TAGURI: traian basescu, rusineComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIANA
01 Dec 2011

nu o sa-i fie, la cit este de nesimtit o sa se mire ca si atunci cand a vazut-o pe jurista de fica la intrunirea notarilor
MIRA
01 Dec 2011

In sfarsit are un judecator curaj si coloana vertebrala !
MIHAI
02 Dec 2011

Cea mai mare greseala din partea cui mai crede ca basescu mai are demnitate, prestigiu, sau respect pentru cei din jurul sau. Nu, el are un obraz FOARTE GROS de tip SORICI si nu mai simte nimic. El se simte foarte bine in SORICIUL lui atata timp cat prostimea de care HAHAIE cu bucurie il suporta tacand. Sa vedem insa pana cand va fi suportat.
IOAN
02 Dec 2011

Coana Topaiala, esti irefutabila si gresita! Procurorul este din garda aflatilor in treaba! Recunoaste in decizie ca nu a fost investit sa judece speta *violenta*, dar se pronunta si pe asta in paralel cu ce a cerut presedintele; pentru calomnie! Cu astia vreti sa ajungem in Schengen?
MIHAI
06 Dec 2011

PENTRU ION. Spune dragule sa stim si cei care inca nu stim, ce inseamna pentru tine cuvantul ireFUTabila ???????.
IOAN
10 Dec 2011

Pentru Mihai *Care nu poate fi combătuta sau respinsa, de necombătut; absolut convingătoare* (daca sexul autorului este feminin). Adica daca tu in viata personala esti cineva, nu inseamna ca de data asta nu esti prost. E clar?
IOAN
14 Dec 2011

Va rog sa nu luati in cosideratie tampeniile si badaraniile pe care le-am scris, pentru ca in acele momente nu eram lucid, fiind consumator de alcool si droguri. In concluzie, rog sa-mi fie scuzat comportamentul pe care l-am avut.Promit ca pe viitor, cand voi fi dus cu capul, sa nu mai deschid CALCULATORUL. Va multumesc.
IOAN
14 Dec 2011

Un magar care poate fi chiar autorul articolului, semneaza in numele meu. Rog administratia ziarului doar sa precizeze daca este adevarat ce spun.
IOANE
14 Dec 2011

ioane este penibill..chiar vrei sa ne spui ca ierea altcineve si nu tu!!! chiar acuma ioane esti penibil....joci la 2 capete..semnezi ioan si te certzi singur ioane ...las-o-n fasole...ba ioane tu sa taci..io am zis primu;;
IOAN
15 Dec 2011

Va rog din nou sa ma iertati. Am promis ca de cate ori voi fi dus cu capul, sa nu mai deschid calculatorul. Mi-a iesit din nou in cale un prieten care si el este dominat de viciu si m-a servit cu o doza pe gratis fiind ziua lui de nastere. Ne-a pus DRACUL sa luam si cate o VODCA mare care ne-a pus capac. Sincer va spun ca doresc foarte mult sa merg sa ma internez in spital pentru DEZINTOXICARE, dar imi este foarte RUSINE. Va Rog sa-mi dati un sfat. Sa merg la spital, sau sa ma impusc.?
NICU
15 Dec 2011

Pentru Ioan. Eu cred ca ar fi bine sa alegi prima varianta din cele doua ,pentru ca presupun ca esti inca tanar si poate este posibil sa te faci bine. Succes!.
IOAN
24 Dec 2011

Un site de psihopati
OBSERVATOR
05 Ian 2012

Sa-ti fie rusinica, de fapt, mare rusine mai topala... Inca ti-ai mai afisat si poza sa te vada lumea cat esti de frumos... Deci ti-ai adus iar aminte, sa dezgropi un rahatel facut de presa dusmanoasa a presedintelui acu' cinci ani, si, in lipsa de alt subiect, hai sa-l mai muscam nitzel de koooor pe Base...in tandem cu patriciu... Sigur c-a castigat din nou base alegerile, cu toata ca v-ati scremut de n-ati mai putut contra, si le-ar castiga iar daca i-ar permite legea sa candideze... Dar uite-asa au noroc si kk-tii, si ofticosii, si nevolnicii, ca legea e restrictiva... Scarba, scarba mi-e de voi, toti care-l muscati de kooor pe base, singurul presedinte cu sange-n instalatie, contra ursului rusesc din '45 pana azi... (milica a fost un nevolnic si el, nici el nu stie cum a ajuns prezident dupa Ilici)
PAUL
18 Ian 2012

BASESCU ESTE UN CACIALMIST.NU MERITA NIMIC SA IEI IN SEAMA CE SPUNE.TREBUIE SA PLATEASCA SI EL SI CELE DOUA FIICE UNA MAI DESTEAPTA SI FRUMOASA CA CEALALTA.DOUA PARVENITE SI UN MARE HOT.
MADALINA
25 Ian 2012

PLEACA BASE !...IA-TI NAVA TA SI PLEACA SINGUR CU EA !...(EVENTUAL IATI-O SI PE MATA)..
MADALINA
25 Ian 2012

BASE!..TARA EN FOAME SALARII DE 6MILIOANE CE SPUI TU DE (10MILIOANE).ESTI UN PORC E FOAME MAREEEEE.....
NADDAN
31 Ian 2012

@ Observator : Ai dat cu bita`n balta nenicule. Agresiunea dovedita facuta de base asupra baiatului este de necontestat . Ce spui tu , base si acolitii lui nu este important . Agresiunea a fost inceputul dictaturii Basescu , dictatura in care minciuna , coruptia , pupincurismul de partid sunt ridicate la rang de cinste . Numai oamenii de rind , cei care nu fac parte din categoria capuselor PDL-iste, numai ei sunt cei mai in masura a aprecia si a cataloga perioada critica prin care trecem datorita presedintelui . Mitocania si mirlania au fost singurele ,,realizari,, ale prezidentului pe care il adori atit de mult . Esti si tu ca el .........
SEBY
21 Feb 2012

pentru d-l basescu(nu merita sa-i scriu nici numele cu litera mare) sa-i fie de bine,... adio si sa nu te mai vedem ! Ne- a tepuit destul cu ... ranjetul lui batjocoresc. Sa aiba uragan din pupa.
MIHAI
21 Feb 2012

Cel mai mare DERBEDEU politc si desavarsit EXCROC din istoria RAMANIEI, este si va ramane JAVRA nepereche care se numeste traian basescu.
EMA
05 Mar 2012

Fac alergie numai cand aud numele de Base fara a-i mai vedea ranjetul de batjocura care-l defineste ca marinar ce ne-a vandut flota si a devenit sursa financiara pentru fufele lu tata care ne sfideaza prin prezenta lor in Parlamentul European si mondenitati .

Adauga un comentariu

Random image