2017-01-20 14:02

EDITORIAL


Să trăiţi bine (şi voi, ăştia de la PSD)!

 |  19:49
Să trăiţi bine (şi voi, ăştia de la PSD)!

Doamnelor şi domnilor, vă informez respectuos şi cu teamăcă peste fix un an începe distracţia. Pe banii dumneavoastră. Urmează un anelectoral dificil, cu alegeri locale, în primăvară, şi cu alegeri parlamentare,mai la toamnă. Sunteţi pregătiţi? Ei par să fie pregătiţi. Intuiţi, probabil,din experienţa ultimelor alegeri electorale, că modalităţile de convingerepolitică s-au diversificat teribil.

Iată, spre exemplu, ministrul-celor-mai-multe-fonduri-de-cheltuit-în-campania-electorală,o numim aici, desigur, pe Elena Udrea, de la Dezvoltare Regională şi Turism,tocmai a semnat pentru o serioasă alocare de fonduri. N-o să ghiciţi către cinemerg cei mai mulţi bani din această tranşă a acordului stand-by al Guvernuluicu clientela politică. Ei bine, grosul banilor ar merge către PSD. Mai exact,către Consiliul Judeţean Prahova, condus de Liviu Dragnea de la PSD. Apoi cătreConsiliile Judeţene Sălaj (preşedinte Tiberiu Marc, PSD), Buzău (preşedinteVictor Mocanu, PSD), Vrancea (preşedinte Marian Oprişan, PSD). În total,988.936.289 de lei noi.

Văinvit să fiţi de acord cu mine că mişcarea e genială. De ce să le refuzi unorbaroni vocali ai PSD şansa de a nu te mai critica? De ce să nu le dai şi lorceva de ciugulit, că, deh, oricât neaburesc unii cu criza, bani de-o ciorbă tot s-or găsi?!

Formulaa fost verificată. Şi ţine. Uite, Marian Vanghelie a inaugurat nu de mult nişteinvestiţii în sectorul 5, realizate cu fonduri de la ministerul condus de ElenaUdrea. Ştiţi care a fost răspunsul de mulţumire al lui Vanghelie? Poate căn-aţi urmărit aseară B1 TV, acolo unde a fost invitat primarul Vanghelie, aşacă vă spun eu ce plecăciune s-a comis în direct: „Pentru faptul că m-a sprijinit, eu am să spun întotdeauna, pe proiectulacesta, am spus şi doamnei dacă apare vreo frunză discutăm alte lucruri, dar pepartea asta, din punctul meu de vedere mi s-a părut unul dintre miniştrii ceimai serioşi atât din Guvernul ăsta, cât şi din alte guverne”.

Au mai rămas vreo 365 de zile. Vor fi toate ale lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image