2018-12-15 11:15


Scânteia

 |  18:26
P24

Revolta mocnită a oamenilor faţă de clasa politică pare trasă la indigo cu cea din 16 decembrie 1989 de la Timişoara. Ştim cu toţii ce a ieşit. Piruetele pe care le face acum primul-ministru pentru salvarea „interesului naţional” nu fac decât să înteţească focul mâniei. Grav este că de această dată este vorba de tineri şi adolescenţi, care nu s-au implicat politic, care au detestat politica, au ocolit-o şi au ignorant-o. De scârbă.

De această dată, oamenii văd cum le sunt omorâţi copiii, ceea ce pentru un părinte este cea mai grea pedeapsă. Iată cum Ponta, Oprea şi Arafat irită şi enervează două generaţii: părinţi şi copii. De la moartea agentului de poliţie abandonat de coloana vicepremierului în groapa de pe Ştirbei Vodă până la carnagiul de la Colectiv, revolta mocneşte în inimile bucureştenilor.

Zvonurile de revoltă stradală sunt tot mai multe. Unii spun că numărul morţilor ar fi mai mare decât cel anunţat oficial. Este posibil. Ameţiţii care vorbesc de satanisme au şi ei rolul lor, pentru că îi aţâţă pe cei din aceeaşi plămadă. Oamenii deja se mobilizează pentru demiterea impostorilor şi nu numai a lor, a întregii clase politice. Ca în toate situaţiile de acest gen, vor fi şi victime colaterale. Unii vorbesc de o revoltă duminica următoare, alţii merg cu gândul la ziua de 1 Decembrie, când se vor aduna mulţi politicieni, dar şi armata, la poza de naţională de grup.

Motive sunt multe şi foarte grave pentru demiterea actualilor şefi politici, mai ales din Guvern. Un singur lucru lipseşte: scânteia care să aprindă flacăra. Un pas greşit al unuia dintre cei trei corifei sau al procurorilor, şi s-a terminat. Nu mai este mult. Răbdare şi tutun.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: scanteia, revolta, tineri, strada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ATENT
03 Noi 2015

Timisoara 1989, repetir
CORECT, ATENT....
03 Noi 2015

Numai că ACUM să fie PE BUNE! JOS CU BOII CARE NE-AU NENOROCIT PĂRINȚII, BUNICII, COPIII...să nu mai lăsăm să-și întindă mâna murdară, scârboasă peste noi!
Random imageUltimele stiri


loading...