2017-01-24 21:24


Scurtă relatare de pe centura politicii

 |  19:56
Scurtă relatare de pe centura politicii
Pe Elena Udrea (PDL) o înţeleg: n-avea cum să-şi pătezerochiţa cu o urmă de zâmbet aprobator la votul final pentru legalizareaprostituţiei. A votat contra, aşa cum spunem toţi acel nu neconvingător:mecanic-consecvent sau în diverse momente de rătăcire a spiritului. În cazulElenei Udrea e vorba despre spiritul sfătuitorului politic care i-a explicat căe de preferat să spună „n-aş legaliza prostituţia”, cum de altfel a şi declaratîncă din aprilie 2010.

Pe Nicu Bănicioiu (PSD) însă nu-l înţeleg. Să te superipe o tânără aspirantă la titlul de Miss TSD care te refuză când te nimereşti cuea într-o cameră de hotel, după cum rezultă din declaraţiile de la dosarulDIICOT, şi să votezi apoi împotriva legalizării prostituţiei, asta e prea de tot.

Nu-i înţeleg nici pe deputaţii Petru Călian (PDL) şiAdrian Gurzău (PDL). De ce, adică, au apăsat ei butonul NU la votul de ieri dinParlament? Pe la începutul anului trecut, procurorii DIICOT Cluj îi surprindeaupe cei doi la câteva aşa-zise „vizite de documentare” în hoteluri populate cuprostituate. Fetele au umplut dosarul procurorilor cu declaraţii picante, iarPetru Călian, inocent, ne-a explicat aşa: “În calitatea de demnitar pe care am avut-o şi pe care o am şi acum,făceam un studiu de impact pentru o iniţiativă legislativă, care săreglementeze fenomenul prostituţiei, timp în care printr-o terţă persoană amcunoscut o tânără pe care o cheamă Dania. Pe durata efectuării studiului ampurtat mai multe discuţii cu aceasta, inclusiv telefonice, pe această temă,pentru a mă convinge dacă acest fenomen există”. Carevasazica, Petru Calian facea un studiu despreimpactul unui fenomen despre care nu stia ca exista, dar fetele l-au dat îngât. Si apoi a votat împotriva prostitutiei. Fenomenal, nu?

De unde atâta perfidie în legalizarea unei activitaticare a existat, exista la scara industriala azi în România si va exista chiarsi-n vremea stranepotilor lui Banicioiu, Calian si Gurzau? De ce sunt eu nevoitsa scriu acum ca iubitorul de minore Robert Negoita, prins si el cu agrafa,alaturi de Banicioiu, în dosarul prostituatelor Miss TSD, a facut ce trebuieieri în Parlament, votând pentru legalizarea prostitutiei?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-04-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image