2017-01-22 16:09

EDITORIAL


Semne bune anul are. Primul? Irinel Columbeanu

 |  20:59

O să ne distrăm pe rupte în 2012, asta e partea bună. Aia proastă e că ne vom amuza pe seama noastră. Semnalul că va fi veselie mare anul ăsta l-a dat, tam-nesam, Irinel Columbeanu însuşi. Fostul soţ al Monicăi Gabor, calitate care l-a făcut celebru, s-a filmat vorbind singur. Şi asta nu i-a fost de ajuns. A mai postat filmuleţul pe YouTube. Şi uite aşa ne-am pricopsit deja cu încă un candidat la Primăria Capitalei.

Când am auzit, marţi dimineaţă, de isprava lui Iri, am dat din mână a lehamite: Aşa e de sărbători, mai bea pisica oţet! Însă, când am deschis calculatorul şi am pus filmul, am văzut un Irinel nu doar complet treaz, ci şi curajos nevoie mare. Dar să dăm cuvântul candidatului: "Ca simplu cetăţean al Bucureştiului fără întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani". Tii, mare ţi-e grădina Doamne! Poftiţi şi dumneavoastră argument! Păi mai ştiu eu cam la vreun milion de cetăţeni ai Capitalei fără întrerupere de peste 52 de ani. Ei de ce nu s-ar califica să aspire la Primăria Generală? Aaa, e drept cănu s-au dat în stambă pe micile ecrane ba însurându-se cu Moni di la Bacău, ba jucând într-un reality show by Monica Columbeanu, ba divorţând de aceeaşi cucoană, ba bălăcindu-se cu duduiţe blonde în jacuzzi la Izvorani et caetera, et caetera.

Dacă nu a făcut-o de capul lui, cel mai bun lucru care i-a mai rămas lui Irinel e să-i ceară banii înapoi ăluia de l-a învaţat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: irinel columbeanu, monica gabor, youtube, primaria capitalei, candidat, bucurestiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

0VIDIUSTOENESCU
04 Ian 2012

Domnule PENA,aveti si nu aveti dreptate din punctul meu de vedere.Faptul ca domnul Columbeanu are din punct de vedere mediatic si nu numai un trecut tumultos ca sa nu zic altfel poate fi o problema de moralitate dar mai avem un precedent la fel de celebru-regele gunoaielor domnul Prigoana cu a sa sotioara si care a reusit.Faptul ca a mai aparut un candidat nu este rau acum cind politicienii nu prea mai au credibilitate iar pseudoindependentul doctor are si el probleme neelucidate si care ii incarca negativ imaginea,plus ca in opinia mea aroganta si sloganul domniei sale este de o nesimtire si o neobrazare extrema.Este incredibil cum un primar ales sa spuna ca el nu are stapin si nici nu va avea,cind stapin este cetateanul contribuabil care l-a ales si in slujba caruia ar trebui sa fie permanent.Cred ca de aceea alesii nostri care ar trebui sa fie in seviciul cetateanului nu inteleg si nici nu vor cu nici un chip sa si fie ,pentru ca nu sint patrunsi de acest lucru esential pentru un ales.De acea cred ca aparitia altor candidati chiar si independenti pentru orice functie aleasa in stat este benefica.Eu de exemplu stau si ma gindesc daca candidatura independenta a presedintelui asociatiei-Salvati Bucurestiul-nu ar fi chiar foarte buna.Dumneavoastra presa tot criticati impotenta si coruptia clasei politice postdecembriste si deplingeti faptul ca nu apar altii iar cind se intimpla sa apara cite o noutate pe firmament aveti un noian de critici,unele poate corecte,dar care nu incurajeaza absolut de loc aparitia unor alte persoane ce si cu ajutorul dumneavoastra pot invata sa ajunga politicieni la inceput chiar independenti ,lucru benefic pentru formarealpor si care pot in timp intra in politica de partid inlocuind pe actualii politicieni nereformabili

Adauga un comentariu

Random image