2018-10-20 05:36


Senatorul Dan Şova s-a-nverzit înroşind telefoanele

 |  21:00

Bătălia pentru portofoliul Justiţiei în Executivul Ponta i-a adus în pragul infarctului pe „băiatul mamei”, tinerelul Dan Şova, dar şi pe cei care îl sprijină financiar şi au crezut până în ultima clipă că vor pune mâna pe râvnitul fotoliu „justiţiar”. Celor care nu înţeleg de ce este atât de jinduit un minister care nu are fonduri mari de spoliat la o cafea şi un trabuc le spun următoarele: banii mulţi care se măsoară cu metrul cub se obţin din rezolvarea unor procese în care statul, prin ANAF, este parte vătămată, adică păcălit financiar. Escrocii cu gulere albe, ce se ascund în spatele unor firme în care nici măcar nu sunt acţionari, au de rezolvat procese grele de sute de milioane de euro, iar comisioanele de lobby sunt de cel puţin 10%!

Turbarea purtătorului de maiou tatuat cu portretul lui Hitler, maiou ţinut cu emfază pe sub cămaşa albă scrobită cu banii obţinuţi din contractele de avocatură cu statul pe care îl apără ca să piardă procese, s-a amplificat când a auzit că nici măcar secretar de stat nu va pupa sub pulpana premierului Ponta.

De mai multe zile, telefoanele lui Şova – cele neazvârlite în pereţi - s-au înroşit de la nervii celui care se laudă pe Dorobanţi că-i jurist, istoric şi profesor universitar, dar nu ştie că există o lege (1071/2006) ce interzice negarea Holocaustului în România. A tot susurat Dan verde de Paris în urechea prietenului său Victor, dar şeful PSD s-a dovedit a fi vaccinat antişovinism.

Păsărică rapace înnegrită în furnalul Combinatului de la Turceni, senatorul Dan ne-a arătat limitele inteligenţei sale politice în cazul mazilirii anunţate a lui Mircea Geoană. Acum, după ce s-a gudurat cu toată fiinţa lui de caniş pe lângă stăpânul său de la PSD, a ajuns să se plimbe prin cafenele ca moşneagul interpretat de Birlic în „Două lozuri”. Dar spre deosebire de maestrul actor - dumnezeiesc în rolul funcţionarului răzvrătit pe sistem -, tânărul Dan Şova este un biet senator. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

TAGURI: senator, dan sova, telefoane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LIVIU
04 Mai 2012

slabut articol,ca toate scrise de acest domn.cam multi"ziaristi" si cam putini deontologi
SILE
04 Mai 2012

Poate tentele sunt prea groase dar personajul e intr-adevar periculos.Nici ceilalti insa nu sunt mai de soi. Sansa noastra e ca institutiile internationale nu-i vor lasa sa-si faca de cap si sa speram ca nici sa-si dea toata masura prostiei. O zi buna !
GIGI
04 Mai 2012

Sova e un tinar deosebit ,poate a gresit intr-o emisiune dar articolul este tendentios.Oricum are "calcatura "de politician si de ministru.Nu e timpul pierdut ,are timp sa fie ministru.
RHADU BANCU
05 Mai 2012

ba palsule tu ai ramas singurul prost care scrie la gazeta asta de perete de 2000 de exemplare ?
Random imageUltimele stiri


loading...