2017-01-20 18:08

EDITORIAL


„SF-ul lui Oprescu” stă în gât PDL

 |  21:00

Necuratul şi-a băgat din nou coada în Consiliul General al Primăriei Capitalei, încăierându-i pe consilieri pe tema proiectului autostrăzii suspendate, propus de Sorin Oprescu încă de acum 4 ani. Tabloul pare copiat din scenele memorabile de la începutul anilor 2000, când consilierii - mulţi dintre ei rămaşi şi azi în Primăria Capitalei - se luau efectiv la bătaie din cauza proiectului pasajului Basarab, promovat de edilul de atunci, Traian Băsescu. Cine îşi mai aminteşte azi că acea dispută încrâncenată şi absurdă a dus la pierderea a sute de milioane de euro, fonduri europene alocate proiectului? Bucureştenii au privit neputincioşi încăierările dintre taberele politice din Consiliu, apoi au aşteptat aproape 10 ani să se înfăptuiască „minunea” pe care au plătit-o de le-a ieşit pe ochi. 

Acum, şeful PDL sector 5, Ştefan Pirpiliu, care se visează primar de sector, anunţă că partidul se opune vehement proiectului autostrăzii suspendate a lui Oprescu, pe motiv că fiecare bucureştean ar trebui să cotizeze cu 800 de euro la realizarea lui. Domnul Pirpiliu nu spune însă cât ne costă lipsa unei artere care să traverseze Capitala şi cât plătesc şoferii care zac cu orele pe la semafoare pentru incapacitatea edililor de a crea o soluţie de fluidizare a traficului. N-am aflat nici cât a plătit fiecare român pentru ciozvârtele de autostradă făcute pe ici, pe colo, la preţuri care sfidează orice standard de cost de pe mapamond.

Candidatul Pirpiliu spune că proiectul autostrăzii suspendate este un „SF irealizabil” al primarului Oprescu, care n-a fost în stare să facă nimic în materie de infrastructură timp de 4 ani. Aşteptăm cu nerăbdare, aşadar, primul SF realizabil al domnului Pirpiliu şi al PDL, care se comportă acum la fel ca şi PSD pe vremea când respingea proiectul Basarab.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-07

TAGURI: sorin oprescu, pdlComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LORENZO
29 Feb 2012

NU MAI ESTE UN SF CA AVEM NEVOIE DE O BARCA SAU O ARCA , NU MAI ESTE SF FAPTUL CA BUCURESTIUL ESTE BOMBARDAT DE GROPI , NU MAI ESTE UN SF CA TOTUL ESTE PE DOS IN ACEASTA CAPITALA , SI NU CRED CA MAI ESTE NEVOIE SA SPUN CA AVEM UN DR. SENILO OPRESCU :)))
DIONIS
29 Feb 2012

Acest famfaron de la primarie nu a facut nimic altceva decat sa isi bage sume importante de bani din bugetul ststului in propriile buzunare. Caderea tiranului de la PMB, atrage dupa sine si prosperitatea capitalei din toate punctele de vedere. De ce striga oprescu la altii ca au furat? ce facem acum, aplicam tactica: HOTUL striga HOTII??? ce face acum oprescu? incearca sa ingrase PORCUL in ajun?
AAAA02
29 Feb 2012

Oprescu sa se duca la balaceanca sa conduca nebunii de acolo pentru ca n-a fost in stare sa faca nimic la conducerea capitalei!!! drumuri inzapezite,gropi, mizerie in timp ce el a stiut sa-si aprovizioneze buzunarele cu bugetul ce ni se cuvenea noua,poporului!!!
POPALIE
29 Feb 2012

Cu stadionu Oprescu si-a batut joc nu stie sa il administreze si sa faca profit cu el ci mai degraba pune din buzunaru bucurestenilor iar cu autostrada care va costa 1.6mld euro adica echivalentu a 6 stadioane . Cu siguranta vor fi contracte cu dedcatie din partea primarului catre USL
D
29 Feb 2012

Asta ne liipsea, le aveam pe toate: trotuare, sosele, parcuri ingrijite, curatenie printre blocuri unde vrea sa faca picnicul printre mormanele de gunoaie, poate???????????? si printe cainiiiiiiii????? riscam sa ramanem fara alimentele din cosul de picnic.
ELE
29 Feb 2012

Oprescu poate e bun la medicina sigur nu e bun la capitala
ALA222
29 Feb 2012

In minte lui Oprescvu toate sunt suspendate nu sta nimic in gat Pdl-ului!!!hai sa vorbim despre alte lucruri serioase...CAMPANIA SE FACE PE ARGUMENTE NU PE VISELE LUI OPRESCU... CALCAM IN GROPI LA PROPIU SI NE RUPEM PICIOARELE SI MASINILE IAR EL STA DE CANCANURI
LELICA1
29 Feb 2012

Oprescu ar trebui sa se faca regizor de SF-uri . Sa faca un SF cu o autostrada intre pamant si luna si pe ea sa circule Geoana ca tot vroia sa plece pe LUNA =)))
ANA
29 Feb 2012

Oprescu trebuie sa cedeze locul nu se pricepe la asa ceva a demonstrat-o in toti anii.
SEVERUS
29 Feb 2012

Este deja un SF faptul ca exista , ca merge , ca vb , ca incearca sa comunice idei apuse in 89
GABI
29 Feb 2012

Acest primar, adica domnul oprescu nu a facut nimic pentru noi, doar a stiut sa isi umple el buzunarele pentru el, acum vrea sa amenajeze locuri de picnic ca in marile capitale..ceea ce este foarte aiurea ca astea sunt doar vorbe spuse asa de domnul primar ca si asa nu va face nimic.
ILINCA
29 Feb 2012

Oprescu sa cedeze locul.Mi-ar placea ca doamna Udrea sa fie la primaria capitalei, la cate lucruri importante a facut la minister, sunt convinsa ca si in capitala va face schimbari radicale. Gata cu Oprescu. Sustinem pe Doamna Udrea
VALICAR
29 Feb 2012

Oprescu e in campanie din 2008 asa ca vrea sa mai fluture autostrada suspendata inca odata in fata alegatorilor din bucuresti si vrajeli ca avem parcuri sau acum o sa se laude cu stadionul in campanie asa ca mai taie din ele ;)
IOANA
29 Feb 2012

le aveam domnule Oprescu?? cate ati mai facut? pe toate: trotuare, sosele, parcuri ingrijite, curatenie printre blocuri unde vrea sa faca picnicul printre mormanele de gunoaie, poate???????????? si printe cainiiiiiiii?
TEODOR
29 Feb 2012

Poate ne spune domn Pirpiliu cat ne-a costat si ne costa inca guvernarea portocalie,pe toti,nu doar pe bucuresteni!Sorin Oprescu va fi si dupa iunie 2012 edil sef,si sper ca viitorul consiliu general sa fie "primenit" de portocalii!
ARES
29 Feb 2012

Suntem in 2012,an electoral.Sabotarea lui Sorin Oprescu este cuvantul de ordine la oamenii de paie al Elenei Udrea din consiliu.Daca ar avea mai multi neuroni,Udrea si-ar da seama ca aceasta faultare sistematica de care Sorin Oprescu are parte,nu face decat sa-l ridice in ochii electoratului bucurestean.Am uitat sa va spun:Sorin Oprescu este bucurestean get-beget,nu a venit de la Buzau,Constanta sau Videle.
GIGEL
29 Feb 2012

SEFEURI , OZENEURI :)) LA ROMANII AU TALENT CU TINE MA OPRESCULE , AI TALENTUL DEZVOLTAT APUCA-TE DE CANTAT :))
AIDA
29 Feb 2012

Dupa ce ca in toti anii nu ai facut nimic Oprescule, tot mai vrei sa ramai?
ADINA
29 Feb 2012

Oprescule iti mai trebuie ani multi de viata sa se vada ceva in urma ta. ar fi mai bine sa pleci la medicina decat la primarie
VANESA
29 Feb 2012

oprescu sa puna mana la munca...sa nu mai viseze ca nu a facut nimic bun pt popor
ILEANA
29 Feb 2012

oprescule n`ai facut nimic benefic pentru capitala...apucate de altceva ca n`ai nici o treaba cu primaria capitalei !!!
CRIS
29 Feb 2012

Pleaca Opresculeeee, nu e de tine la capitala las-o pe doamna Udrea.
KIRA
29 Feb 2012

LA CATE a facut oprescu in bucuresti o sa ajungem sa nu putem sa iesim din casa din cauza gropilor iar daca continua cu investitiile absurde care se amortizeaza in milenii nu vom ajunge nicaieri
NEPOTU_87
29 Feb 2012

decat sa sara la gatul PDL-ului mai bn ar asfalta dracului gropile astea k mi am distrus masina...o bag in service pe bani mei si asa putin din cauza lui!
VIOREL ARDELEAN
29 Feb 2012

Daca s-ar fi terminat centura pe 2 benzi, de la cap la coada, nu ar mai fi existat aceasta discutie. Orasul nu se traverseaza prin centru, se ocoleste ! Vedeti exemplul atator capitale europene !
GHIOCEL
29 Feb 2012

Bravo Oprescu. Eu te sustin. lasa cainii sa latre
IULI
29 Feb 2012

oprescu oricum este bun doar sa dea din gura nimic altceva ca si asa pentru noi oamenii nu a facut nimic, acum mai nou cica se gandeste la noi si vrea sa amenajeze locuri pentru picnic ca in marile capitale, ce viseaza noapte observ ca vrea sa puna in practica. Groaznic
NEPOTU_87
29 Feb 2012

opresculeeee mai bine dute inapoi la tine akolo la spital k akolo mai sti ceva...la primaria capitelei nu ai nici o treaba...la revederee
MANEA
29 Feb 2012

Cel mai bine si ce`a mai intelepta alegere este sa te duci acolo unde iti este locul, ca la primaria capitalei nu ai ce cauta !
MARTINEL
29 Feb 2012

lasa locu la altcineva dute si mai fa cateva operatii cat mai poti

Adauga un comentariu

Random image