2018-07-16 12:07


Sondaţii lui Guşă trec pe la casieria GEOPOL

 |  21:00

De mai multe zile, pe toate „sticlele de nişă” se discută aprins pe seama sondajelor de opinie produse de GEOPOL-ul lui Cozmin Guşă. Lansate strategic cu doar 3 zile înainte de gongul finalei pentru fotoliile de primar şi consilieri, acestea vin mănuşă pentru o parte dintre candidaţii poziţionaţi clar fără şanse, dar care sunt daţi deja câştigători, cu procente peste contracandidaţii lor creditaţi învingători în sondajele de la începutul campaniei electorale.

Evident, pentru orice om cu scaun la cap este de înţeles că sondajele lui Guşă sunt realizate special pentru candidatul care a trecut pe la casieria GEOPOL-ului înainte de publicarea rezultatelor. Spun asta pentru că, la ultimele alegeri parlamentare şi prezidenţiale, sondajele mincinoase aruncate pe piaţă de combinatorii guşaţi s-au făcut de râs la anunţarea rezultatelor finale. Mai grav, exit-poll-urile produse în timpul votului de fabricile de sondaje au fost false şi plasate pe net în vederea unei evidente manipulări a alegătorilor. Şi în acest caz, sondajele-gogoriţă au fost infirmate de scorul final înregistrat la BEC.

Dar iată câteva dintre scorurile ciudate prevăzute de GEOPOL şi susţinute cu voioşie de glasul lui Cozmin Guşă:

La Primăria Capitalei: Oprescu - 64%, Prigoană - 18%; la CGMB: USL - 60%, PDL - 20%; la Unu: Chiliman - 74%, îl spulberă pe Bicicletă Paleologu - 15%; la Doi, Onţanu - 66% îl încalecă pe Frumosu - 17%; la Trei, manipularea a prins aripi în sondajul GEOPOL: Liviu Negoiţă ar primi doar 35%, iar Robert Negoiţă ar pune până pe 55% din voturi!!! La Şase, Poteraş – 34% va fi descalificat de Mănescu – 39%.

Şi, ca să dea un iz de adevăr acestor sondaje manipulatoare, Guşă le-a dictat geopoliştilor să-l declare pe Vanghelie învingător cu 63%, iar pe Piedone cu 79%!

Eu nu cred o iotă din sondajele marca Guşă, dirijate. Nu pentru că cei de la GEOPOL nu ar fi profesionişti, ci pentru că istoria ne învaţă să nu-i băgăm în seamă pe manipulatorii de profesie. Da, este clar pentru toată lumea că pedeliştii vor fi pedepsiţi de alegători, însă nu toţi candidaţii sunt spulberaţi de curentul anti-PDL, pentru că unii dintre edili au realizat performanţe notabile.

Vă fac o promisiune jurnalistică: a doua zi după alegeri, vom publica în oglindă sondajele GEOPOL puse „pe sticlă” de Guşă şi rezultatele finale prezentate presei de BEC.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-04

TAGURI: cozmin gusa, geopol, ontanu, poteras, manescu, chiliman, negoita

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RHADU BANCU
07 Iun 2012

sa nu uiti intelighentule fiindca oricum, daca uiti, te facem muci in online :))))
VALERICA
07 Iun 2012

Alt articol scris la comanda? Cu sau fara sondaje, tot Oprescu castiga!
MARGA
07 Iun 2012

Sorin Oprescu castiga fara interventia nimanui, castiga chiar si in ciuda acestor ziare portocalii, cum este puterea.
SIMION
07 Iun 2012

adica ce sa inteleg???? sa nu va mai duceti la vot, voi cei multi si saraci care ati fi votat cu USL-ul, daca tot vor castiga conform asa zisului "'sondaj" culcati-va pe cealalta ureche si lasati doar portocalii sa voteze si sa va conduca si sa va fure iar 100 de ani !!! GUSA asta e de un cinism ingrozitor! MERGETI LA VOT, NU MAI LASATI PECINGINEA PORTOCALIE SA VA UMILEASCA DIN NOU!
ZORRO
07 Iun 2012

Bai GUSA,mai lasa-ne nene in pace cu sondajele tale false!.....cauti mereu a ne minti,deruta sa-ti iasa tie jocul!...toata viata nu ai facut nimic,te-ai lipit de unul si de altul si i-ai supt,dupa care i-ai lasat!...te-ai lipit de o alta capusa MAGUREANU si faceti numai magarii...rusine sa va fie!...te intreb sincer,de ce nu se gaseste in sondajele tale si PRM-ul?.....vrei sa -mi spui mie om simplu,ca lumea nu voteaza cu PRM?....de ce ma nebunule,ca la putere nu a fost,cu poporul tine,cu tara tine,ce a spus in anii"90 s-a adeverit pe deplin de ce?....ca nu vreti voi tradatorii de neam si tara?.....daca in cazul ca va fi votat acum la locale si parlament,eu impreuna cu mai multi prieteni te vom actiona in judecata.....prea umblii cu minciuna prin tara ,cum spune o vorba!....vom veni si la sediul Geo Polului vostru,pentru ca voi tocati banii tarii!.....un pensionar care a facut 70km.de metrou cand tu cu Magureanu sugeati din plin la ugerul comunismului si acum sanchi ati devenit capitalisti!.....
HANIBAL
07 Iun 2012

Mai,nene,bati campii rau de tot!Si daca se vor adeveri,macar 50% din ele ce te faci!Iti dai foc in Piata Universitatii?
REQUIN
07 Iun 2012

Nu-i inteleg pe bucuresteni care vor sa-i dea un al doilea mandat lui Oprescu.Nu a pus in practica niciun proiect propriu,tot ce a facut a fost sa termine proiectele incepute de altii si cu care se mandreste cu o nesimtire dezarmanta.
NEUTRON
07 Iun 2012

requin Eu adun sponsorizari pt un drum cu bicicleta Bucuresti - Vladivostok, apoi chem televiziunile si fac mare tamtam cu plecarea dar ma opresc la Ploiesti. Apoi preiei tu cursa si mergi pana la capat. Care din noi merita laudele ? Oricum bani din sponsorizari raman la mine pt ca am avut magnifica idee. Alegerile de saptamana asta sunt locale si cei din fiecare localitate stiu cl mai bine daca un primar merita sau nu sa fie reales.
CORNEL
07 Iun 2012

Oprescu isi va spulbera concurenta la alegeri. E pe departe cel mai bun si reprezentativ primar din Romania.
ADRIANA
07 Iun 2012

Sorin Oprescu are de lucru la primarie,nu tinteste mai sus!Trei mandate ar fi ceva pentru Bucuresti!
MARCIAN
07 Iun 2012

Tot respectul, Oprescule! Am sa te votez pentru ca meriti!
VASILE46
07 Iun 2012

ROMANII NU VA LASATI DUSI DE IDIOTUL DE GUSA CARE ESTE UN PU_____IST PDL DACA PIERDE SA SE IA DE MANA CU GAINA CARE FACE PUI CACARSTOIU SI SA SE ARUNCA IN DAMBOVITA>
DORU
08 Iun 2012

mihaita tata, daca se confirma sondajul, promiti ca te apuci de crosetat ? ... pentru ca a doua zi dupa alegeri nu va exista o analiza in oglinda, facem pariu ? ... ar insemna recunoasterea mediocritatii tale ca jurnalist si nu ai fi departe de realitate.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova