2017-01-24 07:05


Şpriţul de duminică seara

 |  18:23
Şpriţul de duminică seara

Vă invit să remarcaţi că nimeni, nici măcar Opoziţia, nuse mai miră de participarea preşedintelui României la şedinţele unui partidpolitic. Aşa că daţi-mi voie să mă mir eu în locul lor. Şi să vă spun aşa: eincorect.

Ce s-a întâmplat, de fapt, duminică, 13 martie 2011, pe-nserate,la Vila Lac 1? Păi, din câte ne spune presa, prin intermediul surselor,preşedintele României a aruncat o cărticică intitulată „Constituţia” pe geamullimuzinei care avea să-l aducă la şedinţa de partid.

Şedinţă care, în paranteză fie spus, a fost ţinută pebanii noştri, într-un imobil al protocolului de stat. Şeful statului, adicăpreşedintele-mult-prea-jucător, le-a spus activiştilor de partid că el îlsusţine fără rezerve pe Emil Boc pentru conducerea PDL. Din declaraţiilesurselor, nimeni din sală nu s-a arătat deranjat de anunţ. Şi, mai mult, nimeninu s-a adresat preşedintelui cu una din replicile: „Aşa, şi?”, „Şi ce dacă?”sau „Bine, dar matale n-ai drept de vot”.

Apoi preşedintele le-a transmis activiştilor de partid căe treaba lui pe cine pune premier şi că partidul să nu-şi facă griji pe temaasta. Din nou, nimeni din sală nu s-a ridicat în picioare să explice căpreşedintele nu poate demite premierul şi că ăsta e atributul exclusiv alParlamentului, o altă putere din stat.

Înţeleg de pe pagina de Facebook a Elenei Udrea că sprefinalul şedinţei s-a întocmit o listă cu susţinători ai candidaturii lui EmilBoc pentru funcţia pe care o ocupă şi acum la partid. De unde deducem că suntemdeja în campanie electorală, că Traian Băsescu a fost convingător şi că VasileBlaga a plecat destul de nervos de la şedinţa cu pricina.

Ar mai fi de spus ceva. Dar nu ştim cât vin s-a consumatşi nici cine l-a plătit. Aşa că nu mai spunem.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image