2018-12-13 08:29


Spune-mi ce cadouri primeşti ca să-ţi spun cine eşti

 |  20:31
Spune-mi ce cadouri primeşti ca să-ţi spun cine eşti

Ce cadou ai primit anul trecut de ziua ta sau desărbători? Da, mă, tu! Ce te miri aşa? Ai primit un tricou, zici? Un tablou? UniPad? Oh, da. Asta-mi doream şi eu. Un bilet la AC/DC? Buuun! O pijama? SMS-uri? Mesaje multe pe Facebook? Bune şi-alea. Hai, nu te întrista! Ştiu că ai fi vrut altceva. Aşa suntem noi,vrem mereu altceva. Dar lasă-mă să-ţi explic cât de fericit eşti tu şi habarn-ai. Uite, pe pagina de internet a Preşedinţiei, şeful statului a fost obligatsă posteze lista completă a cadourilor primite de el în cursul anului 2010. Tesfăuitesc s-o cauţi şi s-o citeşti cap la coadă. Te vei amuza copios.

Eu am citit-o şi pot să-ţi spun că Traian Băsescu oriîncalcă legea şi ascunde cadourile cu adevărat interesante, ori e un om extremde trist. Să-i oferim prezumţia de nevinovăţie şi să-l credem că a declarattoate cadourile. Ei bine, fiţi atenţi aici cam ce fel de om avem noi în frunteastatului. În 2010, Traian Băsescu a primit următoarele cadouri: statuetăceramică „În amintirea de neşters a victimelor Pogromului de la Dorohoi 1 iulie1940” (valoare - 20 de euro), machetă „Mănăstirea Voroneţ” (20 de euro),lingură de lemn sculptată 50 cm lungime (15 euro), machetă poartă maramureşeanădin lemn (30 de euro), plachetă aniversară „Direcţia Topografică Militară - 150de ani” (15 euro), adeverinţă pentru Cartea de Onoare a satului Ţiganca (10euro), statuetă sticlă „Campionatul European Kyokushin Karate Championship” (15euro), statuetă ceramică pe suport de lemn (5 euro), fanion Casa Regală Cioabă(5 euro), ploscă din piele (40 de euro), statuetă din plasticde culoare galbenă (2 cm) reprezentând un jucător de fotbal (10 euro).

Suntnumai câteva exemple. Cum să nu leşini de tristeţe (sau deplictiseală) când primeşti astfel de cadouri?

Să remarcăm totuşi că în lista celor 57 de cadouriprimite de Traian Băsescu se regăsesc şi un bici din piele 250 cm lungime (20 deeuro), o sabie de culoare argintie în casetă albastră (180 de euro) şi un cuţitpentru deschidrea corespondenţei, în formă de sabie, 28 cm (15 euro). Darastea, toate, au o simbolistică aparte şi eu zic să nu le punem pe seamaefectelor crizei.

În fine, eu cred că i se trage de la declaraţia aia cutainul, Năstase şi francezii, de pe vremea când Băsescu încă nu era preşedinte.A, deci nu-ţi plac tainurile? Ia d-aici o plachetă comemorativă!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...