2018-12-13 12:58


Start de campanie: Băsescu - pe străzi, Vadim - pe stadion

 |  21:00

Semieşecul Uniunii Social Liberale de la alegerile ce tocmai au avut loc la Baia Mare şi Neamţ a dat idei multor lideri politici. Pe de-o parte, cei din PDL au văzut că e loc de încă un mandat. De partea cealaltă, formaţiunile mici au văzut că e şi pentru ele o pâine de mâncat. Aşa se explică ieşirile din ultima vreme ale preşedintelui Traian Băsescu, rămas de departe motorul democrat-liberalilor, precum şi apariţiile tot mai dese ale tribunului Corneliu Vadim Tudor. Fiecare face ce ştie mai bine.

Preşedintele s-a coborât între oameni, dă sfaturi, lasă de înţeles că va fi mai bine şi încurajează proiectele private de investiţii. Ba mai şi urechează miniştrii sau critică mersul în ritm de melc obosit al lucrărilor publice. Exemplul cel mai bun au fost aprecierile sale cu privire la autostrada Bucureşti - Ploieşti, pe care ministrul de resort o vedea mai mult decât realizabilă. Privite în detaliu, gesturile prezidenţiale nu sunt altceva decât curată campanie electorală.

La fel de rapid s-a reactivat şi preşedintele PRM. Evident, în stilul propriu, acela de a arunca cu noroi în adversarii săi politici şi a-i face albie de porci pe cei care nu-i apreciază ideile. L-a luat la tăvălit până şi pe fostul său prieten şi „asociat” politic, Gigi Becali, pe care l-a alintat cu apelativul „handicapat”. La toţi aceştia se adaugă şi mai noul politician Dan Diaconescu, al cărui scop declarat este să-i ia locul primarului Sorin Oprescu, zis „ciocoiul”.

Toate acestea sunt încercări de a fura startul în campania electorală. Ce-i drept, ele sunt poate doar imorale, dar nu ilegale. Politicianul autohton a învăţat probabil că românul nu mai pune botul aşa uşor la momeala electorală şi trebuie mai întâi fezandat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
31 Aug 2011

Corect,domnule Bucura:romanul nu mai poate fi prostit usor!In ceea ce priveste campania anti Oprescu a lui DD,cred ca patronului OTV i s-a aratat pisica,asa,sub forma de dosare.
DD
31 Aug 2011

Ce dosare sa-i mai arati dui Diaconescu?! Asta e santajistul nr 1 al Romaniei. Cred ca si-ar stoarce si mama de bani, ca sa n-o bage pe post...
MAXIM
31 Aug 2011

sa vedem cine ofera primul: o galeata, un mop, un kg de faina asteptam noi relatari
YUAN
31 Aug 2011

STARTUL IL POATE FURA DOAR BASESCU ,EL E CEL MAI MARE HOT AL ROMANIEI ,DE LA FLOTA LA ALEGERI... SI PANA LA SALARIILE SI PAINEA DE LA GURA ROMANILOR... E TIMPUL CA VADIM SA INTRE CU ADEVARAT IN JOC FIINDCA NIMENI NU MAI RESPECTA NICI O REGULA , SI ATUNCI CAND NU MAI SUNT REGULI E ANARHIE...
DONMARINICA
01 Sep 2011

eu cred ca iar o sa avem parietate 33,3 % usl si 33% psl, la care se adauga udmr si alte partide mai mici. cat despre vadim...e bun si putin divertisment ca nu strica la romani dar nu cred sa mai creda cineva in aiurelile lui.
Random imageUltimele stiri


loading...