2018-07-16 11:59


Suntem bântuiţi de politicienii mârşavi

 |  21:00

Lunea trecută, când am publicat aici un editorial sub titlul “Zi mizerabilă pentru România”, nu am bănuit că toată săptămâna va fi infamă şi cea care va urma va începe pigmentată cu meschinării. Şi nici că evenimentele petrecute vor scoate la lumină caracterul abject al aleşilor noştri şi lipsa lor totală de respect faţă de cetăţenii ţării!

În ultimele şapte zile am avut de făcut faţă atât “pe sticlă”, cât şi „pe print” la luările de poziţie fără discernământ ale politicienilor în cazurile care au împărţit România în două: sinuciderea ratată a condamnatului Năstase, plagiatul lui Ponta, umilinţa lui Haşotti, minciuna lui Rus şi scandalul pe tema înaltului nostru vizitator la Bruxelles - fie copy-lotul Ponta, fie jucătorul Băsescu. Am avut, astfel, o imagine generală asupra modului egoist şi în afara Constituţiei, practicat de către toţi politicienii când vine vorba de protecţia aleşilor infractori.

Jalnica politică dâmboviţeană s-a scurs de pe bulevardele Capitalei în caseta plină de nămol de sub râul ce traversează Bucureştii. Poate tocmai de aceea APA NOVA francezului Bruno Roche nu s-a grăbit să cureţe mizerabila casetă a Dâmboviţei, să aibă politrucii României unde se bălăci, ca să scape de caniculă!

Ieri, domnul Traian Băsescu a cumpărat prima maşină Ford produsă la Craiova. Flegmatic, mai mult aşa, de-al dracului, preşedintele a aruncat o săgeată către Dacia, spunând despre maşina B-MAX că este cu câteva clase peste tot ce se produce la noi.

Tot ieri, mestecând gumă, Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, ne-a anunţat printre cioflăieli că medicii curanţi ai condamnatului Năstase au aruncat pe umerii legiştilor decizia de externare a pesedistului şi de transferare la Spitalul Penitenciarului Rahova.

Pe la prânz, la aflarea veştii că Curtea Constituţională va decide cine merge la Bruxelles, lumea politică a înnebunit de fericire sau de ură - după cum i-au fost satisfăcute interesele meschine.

După-amiază, domnul Victor Ponta s-a cerut public la vorbitor cu domnul Traian Băsescu, în amonte de şedinţa CSAT. Pentru mine este evident că premierul nu a înţeles nimic din ce i-a spus, la prima întâlnire între patru ochi, preşedintele, vreme de 50 de minute. Dar mai grav este că nu a priceput nimic şeful SRI, George Maior. Pentru a fi în ton cu săptămâna trecută, spun:ce păcat că nu sunt publice şedinţele CSAT! Ar fi văzut şi românii o păruială totală între cei care zic că ne conduc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-18

TAGURI: politicieni, traian absescu, adrian nastase, csat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova