2017-01-19 06:29

EDITORIAL


Ţărănişti la Curtea Preşedintelui Băsescu. A înviat Lupu

 |  20:37

După vorbă, după port, dintre cei patru fruntaşi ai actualului PNŢCD, care au fost joi la Cotroceni, doar unuia îi stă bine ca ţărănist.

Nu, nu lui Aurelian Pavelescu! El e un jucător de colo-colo. Îl bănuiesc ca fiind artizanul întâlnirii, dar mă abţin să merg mai departe cu supoziţiile despre cum a ajuns la Preşedinţie. Din câte am auzit, nu Măgureanu a avut rolul principal.

Pe Marian Miluţ nici neamurile sale nu l-ar crede că se dă de ceasul morţii, din pură convingere, să readucă PNŢCD în prim-planul politicii româneşti. Doar aşa de dragul memoriei lui Coposu sau Diaconescu. Omul e patron, respectat de altfel în comuna Modelu, dar n-are moacă de ţărănist nici să-i faci operaţie estetică. Şi-a dus Patronatul la Bruxelles şi punct. Restul e prosteală.

Victor Ciorbea? Mă lăsaţi? Sindicalist până în măduva oaselor. Miercuri îl înjura din toţi bojocii, pe la colţurile televiziunilor pe Băsescu, iar joi se duse la el ca o lăcrimioară (fără nici o trimitere la numele soţiei sale). Şi nici nu vrea să spună de ce. Bănuiesc că doreşte recunoaşterea că e moştenitorul PNŢCD, lăsat cu limbă de moarte de Ion Diaconescu. O fi, dar nu are amploare, başca o istorie nasoală în spate!

Am ajuns la Vasile Lupu. Mi-e clar că Bădia e menit, după vorbă, după port, să fie primul moldovean ce va conduce PNŢCD.

Gheorghe Ciuhandu şi Radu Sârbu nu au altă variantă decât să ia act. Poate îşi revin. Altfel, USL îi mănâncă de vii. Ca să nu mai zic de Băsescu. Ha, ha.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-06

TAGURI: pntcd, taranist, ciuhandu, basescu, lupu, cotroceni, coposu, diaconescu, traian basescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TUDORP IS
29 Oct 2011

Nu ca zic, da'vreau sa sp un: Bafta BADIE, poate aj unge si IASUL fruncea!
UN PNT IST DIN 89
29 Oct 2011

Sunteti gentil cu dl. Pav elescu. El este un instru ment al vechii securitati . Pentru acest lucru este bine sa vedeti ce clanur i mafiote il sustin si ca tre ce mafie are acte not ariale prin care toata av erea este cedata acesteia daca nu este ascultator la virgula. O astfel de g rupare l a infiltrat si i n PNTCD si incearca acum sa l infiltreze pe langa Basescu cu scopul de a-l submina.
OVIDIU STOENESCU
31 Oct 2011

Circul politic continua in timp ce noi ne prabusi m,numai ca acest penibil circ la care se dedau cei care rigie pe toate post urile tv de dragoste de n eam si tara nu m,ai inter eseaza pe nimeni nici ca diversiune.Si ca sa compl etez tabloul cu personaje le penibile amintite asi vrea sa va spun ca la spe ctacolul de gala dat in c instea regelui la Opera R omana a sosit la un mome nt dat calcin cu emfaza p e covorul rosu un alt per sonaj cameleonic Vasile L upu mare regalist.Nu stiu de ce nu a venit in cost um national ca la promulg area legii Lupu,s-au a fo st asa costumat la Cotroc eni si nu stim noi.PENIBI LI

Adauga un comentariu

Random image