2018-12-15 02:05


Ţărănişti la Curtea Preşedintelui Băsescu. A înviat Lupu

 |  20:37

După vorbă, după port, dintre cei patru fruntaşi ai actualului PNŢCD, care au fost joi la Cotroceni, doar unuia îi stă bine ca ţărănist.

Nu, nu lui Aurelian Pavelescu! El e un jucător de colo-colo. Îl bănuiesc ca fiind artizanul întâlnirii, dar mă abţin să merg mai departe cu supoziţiile despre cum a ajuns la Preşedinţie. Din câte am auzit, nu Măgureanu a avut rolul principal.

Pe Marian Miluţ nici neamurile sale nu l-ar crede că se dă de ceasul morţii, din pură convingere, să readucă PNŢCD în prim-planul politicii româneşti. Doar aşa de dragul memoriei lui Coposu sau Diaconescu. Omul e patron, respectat de altfel în comuna Modelu, dar n-are moacă de ţărănist nici să-i faci operaţie estetică. Şi-a dus Patronatul la Bruxelles şi punct. Restul e prosteală.

Victor Ciorbea? Mă lăsaţi? Sindicalist până în măduva oaselor. Miercuri îl înjura din toţi bojocii, pe la colţurile televiziunilor pe Băsescu, iar joi se duse la el ca o lăcrimioară (fără nici o trimitere la numele soţiei sale). Şi nici nu vrea să spună de ce. Bănuiesc că doreşte recunoaşterea că e moştenitorul PNŢCD, lăsat cu limbă de moarte de Ion Diaconescu. O fi, dar nu are amploare, başca o istorie nasoală în spate!

Am ajuns la Vasile Lupu. Mi-e clar că Bădia e menit, după vorbă, după port, să fie primul moldovean ce va conduce PNŢCD.

Gheorghe Ciuhandu şi Radu Sârbu nu au altă variantă decât să ia act. Poate îşi revin. Altfel, USL îi mănâncă de vii. Ca să nu mai zic de Băsescu. Ha, ha.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-06

TAGURI: pntcd, taranist, ciuhandu, basescu, lupu, cotroceni, coposu, diaconescu, traian basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TUDORP IS
29 Oct 2011

Nu ca zic, da'vreau sa spun: Bafta BADIE, poate ajunge si IASUL fruncea!
UN PNT IST DIN 89
29 Oct 2011

Sunteti gentil cu dl. Pavelescu. El este un instrument al vechii securitati. Pentru acest lucru este bine sa vedeti ce clanuri mafiote il sustin si catre ce mafie are acte notariale prin care toata averea este cedata acesteia daca nu este ascultator la virgula. O astfel de grupare l a infiltrat si in PNTCD si incearca acum sa l infiltreze pe langa Basescu cu scopul de a-l submina.
OVIDIU STOENESCU
31 Oct 2011

Circul politic continua in timp ce noi ne prabusim,numai ca acest penibil circ la care se dedau cei care rigie pe toate posturile tv de dragoste de neam si tara nu m,ai intereseaza pe nimeni nici ca diversiune.Si ca sa completez tabloul cu personajele penibile amintite asi vrea sa va spun ca la spectacolul de gala dat in cinstea regelui la Opera Romana a sosit la un moment dat calcin cu emfaza pe covorul rosu un alt personaj cameleonic Vasile Lupu mare regalist.Nu stiu de ce nu a venit in costum national ca la promulgarea legii Lupu,s-au a fost asa costumat la Cotroceni si nu stim noi.PENIBILI
Random imageUltimele stiri


loading...