2019-01-20 19:23


Trei, Doamne...Victor, Traian şi Klaus

 |  18:39
Roland Cătălin Pena

Aşa cum ne-am obişnuit, de Ziua Muncii aproape toată lumea, în frunte cu clasa muncitoare, a lenevit. Una dintre excepţiile notabile, care a întărit regula, a fost primul socialist al ţării, premierul Victor Viorel Ponta, care a transpirat pentru viitorul naţiei prin ţările Golfului, de unde nu mai prididea cu interviurile. I-a căutat pe investitorii arabi cu lumânarea prin deşert. O să-l judece prietenii lui chinezi cărora le ia oportunităţile de investiţii de la gură.

De acolo, de departe, ne-a transmis că el nu este de acord cu arestările preventive, motiv pentru care nu prestează ca deputat când vine vorba să se voteze aşa ceva. În cazul Şova, pentru că întemniţarea Elenei Udrea a trecut-o la capitolul realizărilor guvernului în bilanţul de trei ani.

Nici Traian Băsescu nu e fanul beciului domnesc, dar nici din pădurea Scroviştea nu-l lasă să lucreze pe cel ce l-a pus, ţinându-se de nas, e drept, în fruntea guvernului. Din „plagiator mincinos” nu-l scoate, de nu mai ştiu emirii pe cine-şi bagă în palate: pe plagiator, pe mincinos, pe premier, pe deputat sau pe preşedintele PSD?

Noroc cu şeful statului că nu e guraliv ca predecesorul său. Dacă are ceva de zis, ne scrie. Duminică a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, arătând că o presă liberă contribuie la consolidarea democraţiei şi la dezvoltarea unei societăţi prospere, iar rolul mass-mediei este esenţial în apărarea interesului public. Cu rolul a nimerit-o la fix, mai are de identificat niscaiva presă...

Amicul său, prim-ministrul, a mai anunţat din deşert că o s-o sprijine el cumva. Dar doar pe cea care dă informaţie audio-video. E clar, iar vrea să-i bage în traistă lui Ghiţă! 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: victor, ponta, arestari, preventive, traian, basescu, klaus, iohannis, presa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...