2016-12-07 16:46

EDITORIAL


Tunurile pe Traian Igaş!

 |  21:00

„Problema Arafat” s-a rezolvat, dar piaţa Universităţii încă arde. Şi asta, la nişte temperaturi ce scad frecvent sub zero grade. Nu ştiu de ce, dar am senzaţia că nici măcar decapitarea lui Emil Boc nu ar putea potoli cheful românilor de a protesta în aceste zile. Motivul: nemulţumirile oamenilor sunt atât de multe şi variate, încât probabil puţini protestatari pot spune exact ce anume vor.

Cu toate astea, guvernanţii par să fie de altă părere. Se pare că ei mai speră că sacrificarea cuiva, eventual din eşalonul doi, ar putea remedia lucrurile. Iar din discursurile din ultimele zile, începem să înţelegem şi cine ar putea fi sacrificatul. Victima de serviciu este, cel mai probabil, ministrul Traian Igaş. Demiterea sa a cerut-o iniţial Opoziţia. Ieri însă am avut declaraţiile premierului Boc şi ale ministrului Gabi Oprea care veneau fix pe acelaşi calapod. Întâi l-am auzit pe Emil Boc, care le-a spus ziariştilor că nu este tocmai mulţumit de cum au fost ţinute sub control protestele. Apoi, bomboana pe colivă a pus-o ministrul Gabriel Oprea. Întrebat de ziarişti cum e cu luptele de stradă, el a aruncat permanent pisica în ograda colegului Igaş. Ba mai mult, a aruncat o replică ce ne-a lăsat cu gura căscată. „Întrebările dumneavoastră sunt prea poliţieneşti şi nu eu trebuie să vă răspund, ci altcineva“, a aruncat sec ministrul apărării. Culmea, replica vine de la un personaj care tot amuşinează scaunul de la Interne de ani buni şi pe care chiar s-a suit puţin pe vremea guvernării PSD-PDL. Adică cineva care până nu demult se dădea expert într-ale poliţiei, iar acum, brusc, îi lasă pe alţii să dea explicaţii. Iar cum Gabi Oprea este cunoscut ca fiind un personaj extrem de bine informat, putem trage concluzia că ştie el ce ştie…


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-14

TAGURI: tunuri, traian igas, piata universitatii, emil bocComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Târgul de Crăciun s-a mutat în Piaţa Constituţiei Fără să anunţe din ce motiv Bucharest Christmas Market nu se va mai ţine în Piaţa... 20 Noi 2016 | (0)
Expert: Deficitul de personal pe piața IT este 50.000 de oameni! România are în acest an un deficit de 50.000 de oameni pe piața muncii în sectorul IT, a... 23 Noi 2016 | (0)