2019-02-23 05:32


Un boc de performanţă

 |  20:41
Un boc de performanţă

Inevitabil, politicul va încerca să acapareze performanţanaţionalei tricolore la Campionatul European de handbal. Deja prevăd unscenariu. Fetele lui Radu Voina vor fi invitate la Parlament. Boc face o pozăcu ele şi va transmite întregii ţări că sunt cele mai bune, cele mai harnice,că fac cinste României şi multe alte cuvinte de laudă. Apoi, campioanele îi vorreaminti că nu au o sală unde să îşi desfăşoare activitatea. Boc le promite căva încerca să rezolve. Aşa cum a făcut şi în primăvară, când le-a vizitat laOltchim şi a declarat public că merită o sală unde să joace finala LigiiCampionilor. Adaug eu. Merită, dar să-şi construiască singure. Nu are rost săîşi facă vreo iluzie cu promisiunile electorale, vor lua aceeaşi plasă ca şiLucian Bute, asta deşi el a avut o promisiune fermă din partea şefuluiGuvernului că îi va fi organizat un meci în România în vara care tocmai atrecut.

P.S.: Imediat după eşecul cu Suedia, mulţi “microbişti” s-autrezit să critice jocul echipei, că nu avem echipă, nu există unitate. Până vineri, toată lumea se pricepea la fotbal, sâmbătă s-a specializatpe handbal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DETECTIV
21 Dec 2010

vai de viata fostilor sprtivi !PACAT !
ALIN.HUIU
21 Dec 2010

@ detectiv, din pacate unii isi fac singuri viata grea. Atunci cand sunt pe val nu se mai gandesc la viitor si ajung la 50 de ani sa isi planga de mila.
MENATWORK
22 Dec 2010

Ironie ieftina, de jurnalist inregimentat in politica ziarului, deci "independent", si care risca sa ramana unde ii e locul. In anonimat.
ALIN.HUIU
22 Dec 2010

Mersi de apreciere, menatwork. Nu a fost nici o ironie la adresa nimanui, ci crudul adevar. Politicienii au incercat de fiecare data sa se asocieze cu performanta sportivilor, dar fara sa si incurajeze in vreun fel sportul de performanta.
MENATWORK
23 Dec 2010

aline, tu faci un proces de intentie. anticipezi. esti profet? nu de alta dar exista aspecte mai importante, in ca informatia ar fi foarte valoroasa.
ALIN.HUIU
23 Dec 2010

menatwork, in niciun caz. Doar am anticipat ceea ce sunt convins ca se va intampla. Pana acum am plecat la ideea ca toti sunt corecti, dar evenimentele din primavara mi-au lasat un gust amar. Asa cum am scris mai sus, cazurile Oltchim si Bute.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...