2017-01-22 05:48

EDITORIAL


Un tigru, mai ieftin decât doi saci de cartofi

 |  21:00

Acum am înţeles de ce tigrul a fost ucis cu sânge rece şi fără nici cea mai mică urmă de conştiinţă. Nu mai vorbesc de neprofesionalism, că şi-aşa este plină ţara de incompetenţi, pe la toate colţurile.

Tigrul nu valora nimic. Era mai ieftin decât doi saci de cartofi. Valoarea sa de inventar era de 50 de lei. De fapt, pentru mine, atât valorează şi cei care ar fi trebuit să se îngrijească de viaţa animalelor de la Zoo Sibiu. Sunt de-a dreptul siderat de tupeul şi nesimţirea directorului de acolo, care a avut impertinenţa să spună cu o seninătate debordantă că ei nu ţin două puşti cu tranchilizante deoarece oricum nu are cine să le folosească, fiind în pană de personal.

Eu înţeleg că este criză, eu înţeleg că nu sunt bani pentru remunerarea pe măsură a unor îngrijitori calificaţi, dar nu înţeleg de ce mai funcţionează astfel de închisori pentru animale dacă nu au de nici unele. Nu înţeleg de ce oameni ca directorul, veterinarul şi îngrijitorul cu creier de maimuţă de la Zoo Sibiu mai încasează salarii pentru funcţiile pe care le au şi de ce nu se apucă de cultivat cartofi.

Un medic veterinar care habar nu are că un animal sălbatic născut în captivitate nu atacă, ci se apără speriat de oamenii care-l agresează, este, pentru mine, un absolvent de şcoală de croitorie. Să-ţi spun eu, domnule medic veterinar (şi să zici mersi că nu-ţi pronunţ numele), tigrul acela era mult mai puţin periculos decât un maidanez care te latră noaptea, într-un colţ neumblat de cartier. Te latră pentru că este speriat de tine. Dar te sfătuiesc să umbli de acum încolo cu puşca la tine, să te aperi de ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: tigru, ieftin, cartofiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MILI
15 Dec 2011

directorul gradinii zoologice trebuie trimis in padurile siberiei sa aduca in poseta un pui de tigru.veterinarul trebuie promovat ingrijitor,iar ingrijitorul trimis la puscarie pentru distrugerea patrimoniului public prin impuscarea unui animal evident mai inteligent decit el.sigur tigrul ar fi rezolvat treaba daca nu era impuscat de acel dobitoc cu uniforma.

Adauga un comentariu

Random image