2019-01-22 07:21


Un trăsnet mic

 |  21:00

Să ridici în picioare o mare de oameni şi să le ceri să ţină un moment de reculegere pentru cei 100.000 de pensionari omorâţi de regimul Băsescu, asta e o probă a faptului că în politică este posibil orice, mai ales în ani electorali. Şi doi: că atunci când eşti nesigur debitezi multe tâmpenii.

Dacă n-aţi urmărit sâmbătă congresele Opoziţiei, mai exact, ale PSD, PNL, PC şi USL, vă spun, n-aţi pierdut nimic. Spre deosebire de ei, care au ratat totul. Cu excepţia oportunităţii de a striga pentru a 666-a oară „Jos Bă-ses-cu!”. Au fost patru întruniri grandioase, cu baroni nemuritori, tribune tricolore, steguleţe triste agitate de studenţi plătiţi cu ora şi automobile ce nu păreau deloc din Opoziţie. Au lipsit însă Ion Iliescu şi Mesajul. În cazul primului, avem explicaţia oficială a unor minore afecţiuni cardiace. (Despre cea neoficială, cu alt prilej). Cât priveşte Mesajul, ei bine, aici avem o problemă. Cineva de la USL a uitat să aducă de acasă hârtia prin care noi, ceilalţi, urma să fim convinşi că e nevoie de o schimbare. În lipsa documentului, liderii Opoziţiei au improvizat ca-n piaţă la Matache. Victor Ponta a anunţat că USL nu va colabora cu PDL şi cu Traian Băsescu (acelaşi lucru îl anunţa şi Băsescu în 2004). Tot Victor Ponta a rupt apoi o hârtie primită de la preşedintele României (un gest similar a fost făcut de Băsescu în 2004 la un congres al PD). Crin Antonescu ne-a repetat aceleaşi poveşti triste cu guvernul care nu e condus de la Palatul Victoria, iar Adrian Năstase ne-a citit un discurs din care vă extrag esenţa: „Trebuie să dovedim că suntem în stare să construim României un alt viitor”.

În rest, vorba celor de la AC/DC, a căror piesă „Thunderstruck“ a devenit noul imn al Opoziţiei: „I was shakin' at the knees / Could I come again please?”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-06-02

TAGURI: Usl, crin_antonescu, victor_ponta, traian_basescu, pdl, psd, pnl, omor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RADU BANCU
09 Apr 2012

Baiete lasa-te de bancuri la gazeta asta de perete ca esti depasit, pozeaza pizdutele la foto Union, jurnalismul nu e pentru piscotari de 2 lei care scriu orice pentru un concediu de o saptamana
SILE
09 Apr 2012

Bine, bine, dar unde e trasnetul? Chiar mic asa cum ai zis.
MARKOS
10 Apr 2012

un trasnet mic povesti de un prost mare
PAUL
10 Apr 2012

Aoleu... Mai lasa-ne sutule ca ne-ai obosit destul. apuca-te de fotografiat
PUNC
10 Apr 2012

Un gazetar ADEVARAT RELATEAZA ... CE NEGRU, DAR SI CE ESTE ALB ; nu-ti place color, numai mono !!! D"asta NU esti credibil in ce scrii ; in rest ... ,,pofta buna,, !!
MARIA
11 Apr 2012

Ai dreptate Markos dar ce te faci ca este negru in cerul gurii ca...iarta-ma Doamne...
Random imageUltimele stiri

loading...