2017-01-24 09:03


USL, USL, nu cred c-o să-ţi revii – de V. Ponta

 |  21:00

Olele, ce-i mai place lui Crin Antonescu să se asculte vorbind! Dacă o ţine tot aşa, discursurile interminabile ale lui Fidel sau Ceauşescu o să ni se pară scurte şi la obiect. E drept că, joi, a avut toate motivele din lume să trăncănească, după ce copreşedintele Ponta făcuse ochi dulci, timp de circa patruzecişicinci de minute, guvernului Ungureanu, de la tribuna Parlamentului.

Ponta vorbea, iar Antonescu crăpa. La fel şi Uniunea Social Liberală însăşi. Ţelul suprem al Opoziţiei, alegerile anticipate, se dusese pe pustii, din moment ce liderul PSD anunţa colaborarea punctuală cu noul Cabinet „al lui Băsescu”. Ţuşti şi greva parlamentară. Păi ori suntem grevişti, ori ne oferim prietenia la votul de învestitură?

După braşoava Micului Titulescu, de a-şi demonstra diplomaţia fără ştirea aliaţilor, s-a dat adunarea pe unitate la sediul GRIVCO al patronului de facto al Opoziţiei, Dan Voiculescu-Felix. Ca la Securitate - nu-i aşa? -, Ponta a semnat o declaraţie, pe proprie răspundere, că va contesta, la Curtea Constituţională, legitimitatea guvernului pe care tocmai îl curtase înainte de a fi validat. Şi cum partenerilor traduşi cu atâta seninătate li s-a părut prea puţin, Che Guevara din Kiseleff a mai adăugat că lupta continuă. Treaba e că lupta asta, ca şi revoluţiile, nu se termină niciodată. Cel mult mai ia câte o pauză.

Nu ştiu dumneavoastră ce aţi înţeles din toată tărăşenia, dar mie mi se arată că, în curând, Crin va vorbi singur. Ponta va fi propus de Băsescu la Premiul Nobel pentru pace, iar Felix  îi va înjura de mama focului pe amândoi. La Antene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-30

TAGURI: Usl, basescu, guvernul ungureanu, greva parlamentara, crin antonescu, victor pontaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIHAILESCU CRISTIAN
10 Feb 2012

Placut si editorialul asta!
UITAROH
10 Feb 2012

"Nu ştiu dumneavoastră ce aţi înţeles din toată tărăşenia, dar mie mi se arată că, în curând, Crin va vorbi singur..." - cu tot respectul dar, Crin vorbeste de mult singur si de unul singur. Ca acuma isi da seama multa lume e cu totul alta discutie!
ELENA-BC
10 Feb 2012

Titlul ar trbui de fapt sa fie USL,USL DESTRAMA-TE !! Si asa va fi ! Atentie , Basescu e vizionar , in 2013 vom avea Presedinte -Ungureanu , Premier V.Ponta colaborand macar CIVILIZAT ! Dispar celelalte partidulete incet-incet si vor ramane aceste 2 mari partide ,unul de dreapta si celalalt de stanga confruntandu-se CIVILIZAT !Nu din prima insa ca n-au murit inca Iliescu , Negoita , Mitrea, Voiculescu etc.
GEORGETA
10 Feb 2012

daca ponta ar fi de unul singur poate,dar credeti ca vor accepta nica,dragnea,zgonea si cati altii sa mai fie umiliti de pdl? Oamenii astia-pdl-istii nu vor iesi curand de sub comanda lui basescu, iar psd-istii nu se vor lasa pacaliti.
FEFE
10 Feb 2012

Georgeta,draga, oamenii pe care ii invoci nu sunt oameni, poate au fost vreodata, nu zic nu, dar acum se denumesc oameni politici. Hai sa ii iau pe rand, de dragul tau. NICA. A fost negociat de Adrian Nastase cu taranistii, cand intram in incapacitate de plata daca nu vindeam ROMTELECOM la greci, sa intre in consiliul de administratie post-privatizare, ca doamna Dana at Cornu sa bage in buzunarele familiei miliardul pentru care luptase alaturi de sot. ZGONEA, pardon, haideti, sarut manusitzele, sa ne facem ca nu exista. Daca dumneavostra, distinsa doamna, vi se pare, eu nu pot sa va contrazic. Iubiti-l nelimitat! Asta parca spun si astrele, ca tocmai ma uitai pe cerul senin, de dragul dvs. Vazu-i un cer care aduce numai ger, dar asta nu ma impiedica sa va recomand sa-l iubiti in continuare pe Zgonea. Distinsa doamna, daca nu esti postaca, cauta-ma sa mai vorbim. Daca esti, fa-ti treaba si injura-ma, ca altfel nu o sa vezi un sfantz. Succesuri! Vai, vai, madam Georgeta, era sa uit de Dragnea. Daca sunteti din Alexandria stiati, asa ca zic ca nu sunteti, desi dupa exprimare parca ati fi din USL. Drept urmare imi permit sa va improspatez memoria. Dragnea a fost PD, apoi PSD si nitel ministru in guvernul de trista amintire PDL-PSD-2008. Fix la Interne, Tzatzo.:)) Doamna Georgeta, imi permiteti deja sa va spun Geta? Cum in amor orice NU inseamna DA, Geta draga te astept sa-mi mai scrii. Evident, atat cat te duce mintea si scoala profesionala pe care, dupa cum vad, ai facut-o la seral. Postari tot mai bune! PS. Getutzo, nu care cumva sa ramai inazepezita! Cu cele cuvenite, Autorul!
LORA
11 Feb 2012

Degeaba incercati voi, astia, afiliati puterii sa purtati sambetele USL-ului. E doar o chestiune de timp pana cand Basescu va fi suspendat. Ma bucur ca-l amintesti, Pena, pe Voiculescu , pt ca asta imi da mai multe sperante ca va mai reusi performanta din 2007. Diferenta este ca acum, suspendarea lui Basescu este vointa intregului popor.
EDERA
11 Feb 2012

Nu cred ca Ponta a avut vreo secunda intentia de a se delimita de USL. V-ati gandit ca a fost o simpla momeala intinsa presedintelui si care a atras toata presa, si pro si anti-Basescu?
EDDY
11 Feb 2012

Eu consider ca degeaba se incearca acreditarea ideii ca exista probleme in cadrul Uniunii Social Liberale. In cadrul USL nu exista astfel de probleme.
CEL BATRAN
11 Feb 2012

pai asta inseamna ca domnul carlan a fost potolit.
Random image