2017-01-19 19:37

EDITORIAL


Vanghelie îşi aruncă buzduganul în tabăra Puterii?

 |  21:00

Şoc la PSD după ce Aura Vasile, membru cu greutate şi mână de fier la social-democraţi, a anunţat că pactizează cu duşmanul de clasă. Considerată de mulţi pupila lui Marian Vanghelie, parlamentarul şi-a anunţat transferul la partidul de strânsură al „generalului bocanc”. Adică exact în ograda lui Gabriel Oprea, personajul pe care l-a făcut albie de porci în ultimii ani.

Cum de s-a înfiripat această relaţie de dragoste între doamna Vasile şi generalul cu pricina este greu de explicat. Cel puţin până acum, despre fosta PSD-istă nu s-a auzit să fi avut vreun dosar la DNA. Că aşa s-ar fi explicat graba acestui transfer, după tiparul multor racolări ale UNPR. La rândul său, mentorul Aurei Vasile, Marian Vanghelie, tocmai a fumat pipa păcii cu Victor Ponta, lăsând de înţeles că nu pleacă din partid. Dispar astfel două dintre explicaţiile plauzibile ale migrării: scenariul şantajului şi efectul turmei de oi.

Tocmai când mă gândeam dacă nu cumva primarul de la 5 nu a trimis-o pe colega sa să amuşineze totuşi birourile de la UNPR, îl văd pe Marian Vanghelie la televizor. Cu un aer nevinovat, se căznea să ne convingă că nu a ştiut nimic despre acest „transfer”. Nu ştiu de ce, dar parcă nu îmi vine să-l cred. Spunea că nu a reuşit s-o prindă pe dezertoare la telefon, că vrea şi el să se lămurească şi că e stupefiat (sau ceva sinonim cu termenul) de această plecare. Declaraţia venea la aproape o oră după ce colegii mei vorbiseră cu Aura Vasilescu la telefon pe această temă şi părea cusută cu aţă albă.

Până vom avea confirmarea că această plecare a avut şi girul primarului Vanghelie, propun să facem un joc al imaginaţiei. Oare cum vor arăta primele întâlniri faţă în faţă dintre Gabi Oprea şi Aura Vasile? Vor apărea pe stenograme şoapte de genul „slugă a lui Băsescu”, „general bocanc”, „pupăză gălăgioasă” sau tandreţuri de genul „draga mea Aura”, „bravule general” sau „stimate domnule preşedinte”?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-13

TAGURI: marian vanghelie, buzdugan, tabara puteriiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SOCRATES
20 Dec 2011

sincer, cum pot suporta rominii un unpr??? membrii ??? ontanu-muncitor necalificat(psd),oprea -izmana, miky-spaga??? diaconescu- probleme cu nevasta nepromovata???etc,etc. am ajuns sa vad pe scena politicii 2 partide de tip "comici vestiti ai ecranului" : unpr si diaconescu dan in tomberon,pardon in direct !?!? in ritmul asta astept cu interes "camasile brune"..traiasca legiunea si capitanul si tiganu' cu ursu :)))
RAFAEL
20 Dec 2011

De ce va folositi de amarata ? A trecut de menopauza,iar acum trece la senilitate.

Adauga un comentariu

Random image