2019-04-24 09:52


Butonul de PANICĂ, instalat în școli pentru profesorii AGRESAȚI

 |  20:19
Butonul de PANICĂ, instalat în școli pentru profesorii AGRESAȚI

Butonul de panică, pe care ministrul Educaţiei vrea să îl instaleze obligatoriu în toate şcolile şi grădiniţele din România, va salva multe dintre cazurile de violenţă dintre profesor şi elev. Unii directori au început deja să îl instaleze, iar în Bucureşti sistemul există deja în jumătate dintre unităţi. Alarma la 112 este activată într-o secundă.

Soluţia găsită de ministrul Educaţiei este butonul de panică. Vrea să fie obligatoriu în toate unităţile de învăţământ din ţară, pentru ca Poliţia să poată fi anunţată în timp real de incidente. În Bucureşti, butonul a fost implementat în aproape jumătate din şcoli. 

O soluţie binevenită, dar care nu va adresa şi cauzele violenţelor. 

Ministrul Educaţiei este, însă, optimist. Spune că numărul de bătăi s-a înjumătăţit în ultimii trei ani de zile, de la peste 30 de mii, la 19.000. 

Trei acte de violenţă faţă de profesori, în doar o săptămână. Doi profesori care au avut nevoie de ajutorul medicilor, un elev arestat pentru 30 de zile şi încă unul pus sub control judiciar. Trei dintre cele aproape 100 de cazuri de violenţă raportate zilnic în şcolile din România. În realitate, poate duble, spun ONG-urile. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-24

TAGURI: buton de panica, ministrul educatiei, profesor, alarma, 112
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri


STARBAG