2018-12-19 11:41


Ce NOTĂ dă Ministrul Educației ÎNVĂȚĂMÂNTULUI românesc și care e SOLUȚIA

 |  19:02
Ce NOTĂ dă Ministrul Educației ÎNVĂȚĂMÂNTULUI românesc și care e SOLUȚIA

Ministrul Educației, Liviu Pop, consideră că învățământul românesc este acum de nota 7, dar că acest lucru se poate rezolva dacă PSD-ALDE guvernează „șase ani de acum încolo”. Social-democratul mai spune că principala problemă o constituie faptul că miniștrii Educației sunt schimbați prea des.

„Calificativul pe care l-aș da învățământului românesc e undeva în jur de 7. L-am dat și îl mențin, iar la finalul mandatului meu sper să fie undeva în jurul notei 8. Dacă ne ajută Dumnezeu să guvernăm șase ani de acum încolo, poate fi 10. Cred că principalul punct slab, cel puțin în ultimii șase ani, este legat de viteza cu care s-au schimbat miniștrii Educației în România. Pe analiza europeană, în România, în ultimii șapte ani, durata medie a mandatului unui ministru a fost de șase luni. Eu cred că de aici trebuie să începem, să avem stabilitate la nivel de minister”, a declarat Liviu Pop.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-06

TAGURI: liviu pop, nota, invatamant, ministrul educatiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Noi 2017

MAJORITATEA MINISTRILOR , GUVERNANTILOR SI LINDICILOR DE SINDICAT , DE DUPA 1989 AU FOST SI SUNT NISTE PAPAGALI, BORFASI, BANDITI, TICALOSI, MAFIOTI, TRADATORI ETC
Random imageUltimele stiri


loading...