2019-02-21 13:57


Imagini REVOLTĂTOARE: O învățătoare, filmată când își BATE elevii!

 |  17:53
Imagini REVOLTĂTOARE: O învățătoare, filmată când își BATE elevii!

Caz revoltător la o școală din Iași! O învățătoare a fost filmată în timp ce îl lovea pe unul dintre elevii săi de clasa a III-a, sub privirile nedumerite ale colegilor lui.

Conducerea instituției de învățământ și polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. 

Filmarea a fost realizată cu telefonul mobil de unul dintre elevi în timpul orelor de la Școala gimnazială Alexandru Vlahuță din Iași.

Acesta nu este primul incident întrucât învățătoarea îi lovește pe copii în mod obișnuit. Un copil a povestit acasă că nu vrea să mai meargă la școală fiindcă este bătut de învățătoare, însă mama acestuia nu a crezut că acest lucru se întâmpla cu adevărat. Totuși, l-a rugat pe un coleg al băiatului să filmeze în cazul în care ar mai exista o situație asemănătoare pentru a se convinge că micuțul spunea adevărul. 

"Îmi tot spunea că nu mai vrea să meargă la școală pentru că îl bate învățătoarea. Nu l-am crezut până nu am văzut imaginile. Este adevărat că băiatul meu este mai jucăuș, dar nu văd niciun motiv ca învățătoara să reacționeze așa", a povestit mama băiatului lovit, potrivit Hotnews.

Conducerea școlii a afirmat că a demarat o anchetă internă pentru a afla mai multe despre acest incident. 

"Am aflat în această dimineață ce s-a intamplat, când au venit la mine mamele a doi copii și mi-au prezentat imaginile filmate cu telefonul mobil. Nu mă pot pronunța, însă incidentul este grav. Am anunțat și conducerea Inspectoratului Școlar. Așteptăm rezultatul anchetei pentru a stabili măsurile pe care le vom lua", a declarat Mirela Marin, directorul Școlii Alexandru Vlahuță din Iași.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-04

GALERIE MEDIA


TAGURI: invatatoare, iasi, bataie, elevi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAI, LASĂ!
05 Mai 2017

Că și copiii nu mai sunt copii! Sunt needucați, obraznici și tâmpiți! Vor să le facă educație învățătoarea, profesorii...nu mă-sa și cu tac-su care au alte ”probleme”! Iar dacă au filmat cu telefoanele, pot să cred că au fost pregătiți, iar învățătoarea provocată...așa, pentru ca pentru o ”mare” ȘTIRE!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...