2019-02-21 14:06


Începe concursul de TITULARIZARE, prima probă MIERCURI. Câți candidați sunt înscriși în Capitală

 |  11:13
Începe concursul de TITULARIZARE, prima probă MIERCURI. Câți candidați sunt înscriși în Capitală

Un număr de 2.578 de candidați vor participa, miercuri, în Capitală, la proba scrisă a concursului de titularizare, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Maria Ștefania Manea.

Afișarea rezultatelor se va face pe 18 iulie, iar contestațiile vor putea fi depuse în zilele de 18 și 19 iulie.

Rezultatele finale, după contestații, vor fi publicate pe 25 iulie.

Potrivit metodologiei, lucrarea scrisă se desfășoară începând cu ora 10.00. Candidații vor fi prezenți în sala de concurs, cel mai devreme la ora 08.00 și cel mai târziu la ora 09.00. Candidații care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susține proba scrisă. După primirea subiectelor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore, timp ce poate fi depășit cu 1-2 ore numai de către candidații cu deficiențe grave.

Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală sau pix cu pastă de culoare albastră; desenele/graficele se pot executa și cu creionul negru. Candidații pot avea dicționare pentru disciplinele latină sau greacă veche și planurile de conturi pentru disciplina 'economic, administrativ, poștă'.

Candidații care în timpul desfășurării probei scrise sunt surprinși copiind, având asupra lor telefoane mobile sau alte mijloace de calcul sau de comunicare la distanță ori transmițând soluții cu privire la subiecte vor fi eliminați din concurs.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: titularizare, candidati, miercuri, concurs, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...