2018-06-21 15:31


Începe PROTESTUL profesorilor. Unde se suspendă cursurile

 |  14:51
Începe PROTESTUL profesorilor. Unde se suspendă cursurile

Se anunță un protest al profesorilor în ziua Bacului. În sectorul 6 al Capitalei, copiii au fost anunţaţi să nu vină la şcoală, pentru că dascălii lor protesetază în semn de nemulţumire faţă de noua lege a salarizării, transmite Digi24.

Sunt peste 1.000 de profesori din sectorul 6 care au luat aceasta hotărâre şi care le cer colegilor din toată ţară să le urmeze gestul.

„Nemulţumirile sunt foarte multe, dar ca să rezumăm: nerespectarea programului de guvernare. Ştiţi că noi trebuia să primim 20% de la 1 iulie şi 30% de la 1 ianuarie şi acest lucru nu s-a respectat de actualul guvern”, a explicat la Digi24 Gheorghe Radu Pisică, președintele SLSIP Sector 6 București.

„Noi tot timpul ne-am gândit la alţii. Ce fac copiii, ce fac părinţii, ce se întâmplă cu Bacul. Nu este vina noastră. E vina celor care nu ne plătesc. Pe ei să-i întrebaţi ce se întâmplă cu Bacul. Ce o să se întâmple cu Bacul? Se va amâna. Nu rămâne nimeni fără Bac. Dacă era o calamitate sau un război, ce se întâmpla? Învăţământul românesc intră în război”, a afirmat liderul de sindicat.

El a spus că Federaţia strânge semnături în continuare și susține că probabil până luni se va obţine procentul necesar şi întreaga ţara va intra în grevă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-11

TAGURI: protest, profesori, sector 6, scoli, bacalaureat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova