2018-11-18 20:41


Liviu Pop LOVEȘTE din nou. Cum NUMĂRĂ ministrul anii de școală ai unui elev

 |  16:18
Liviu Pop LOVEȘTE din nou. Cum NUMĂRĂ ministrul anii de școală ai unui elev

Ministrul Educației a comis o nouă gafă, de această dată un calcul simplu de aritmetică. Într-o videoconferință cu inspectoratele școlare din țară, joi dimineață, Liviu Pop a declarat că elevii de liceu din an terminal au început şcoala în urmă cu 17-18 ani.

„Rolul elevilor este unul foarte important. Voi sunteţi, şi când spun voi mă refer la învăţământul liceal, voi trebuie să fiţi promotorii acestei reforme. Vă place cum arăta şcoala, când aţi intrat acum 18 ani sau 17 ani? Atunci aţi intrat în clasa I”, a spus Liviu Pop, potrivit Ziarul de Iași.

Cu doar o zi înainte, el a declarat că „fiecare copil merită un viitor, un viitor mai bun decât cel prezent”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-06

TAGURI: liviu pop, ministrul educatiei, gafa, numara, ani de scoala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Oct 2017

Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de M5 până în 2020 integral!
JEANVALJEAN
12 Oct 2017

domn profesor de mai sus, omul a spus-o clar ca ati intrat in clasa I la varsta de 1-2 ani, nu cu tot cu facultate si alte cursuri post. deci despre ce vorbim or si mata esti din aceeasi categorie ?????????????????? PACAT !!!!!!!!!!!!!
ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri


loading...