2018-12-14 01:36


Liviu Pop nu CEDEAZĂ: Vrea ELIMINAREA calificativelor din învățământ

 |  18:00
Liviu Pop nu CEDEAZĂ: Vrea ELIMINAREA calificativelor din învățământ

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop a declarat, luni, că vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar, evaluarea elevilor urmând să fie făcută după un model european.

Întrebat ce părere are despre propunerea legislativă a deputatului PSD Cătălin Rădulescu de castrare chimică a pedofililor, Liviu Pop a spus că nu comentează pe acest subiect, dar că şi el are un proiect de lege prin care vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar.

„Şi eu o să depun un proiect de lege prin care vreau să eliminăm calificativele în învăţământul primar. Să nu mai fie calificative pentru elevi, dar asta este părerea mea. Până nu o să discut în interiorul grupului, nu o să pot să spun că depun iniţiativa legislativă. Evaluarea elevilor să se facă aşa cum există astăzi în unele ţări ale Uniunii Europene, pe alte criterii. E o discuţie mult mai amplă şi pentru asta trebuie schimbată legea educaţiei naţionale. Asta v-am dat un constrarăspuns la întrebarea... (despre castrarea chimică a pedofililor - n.r.)”, a declarat Liviu Pop.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-05

TAGURI: liviu pop, propunere, eliminare, calificate, invatamant primar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...