2018-09-26 04:06


Ministrul Liviu Pop vrea să INTERZICĂ telefoanele mobile și elevul de serviciu în școli

 |  17:02
Ministrul Liviu Pop vrea să INTERZICĂ telefoanele mobile și elevul de serviciu în școli

Liviu Pop, ministrul Educației, a propus în timpul videoconferinței cu inspectorii școlari ca telefoanele în timpul orei și elevul de serviciu să fie interzise.

Potrivit obiectivbr.ro, în privința regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar (ROFU), în cadrul videoconferinţei, ministrul a subliniat faptul că acesta trebuie “reîmprospătat”.

Pop a oferit şi două exemple în acest sens: interzicerea telefoanele mobile în timpul orelor şi eliminarea elevului de serviciu pe şcoală.

"Utilizarea telefoanelor în timpul orei. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. Prin lege, ele sunt interzise. Dacă prin regulamentul şcolar sunt lecţii care necesită utilizarea telefoanelor, nu îi opreşte nimeni să utilizeze la oră telefoanele. În rest, cred că telefoanele ar trebui depozitate într-un loc în sala de clasă în care elevul şi profesorul timp de 50 de minute să nu le folosească. Şi al doilea element pe care să îl analizăm e legat de elevul de serviciu pe şcoală. Vă rog să analizaţi dacă e bine sau nu ca elevul să nu participe o zi la ore pentru a fi de serviciu pe şcoală, chiar dacă îi vine rândul o dată pe an, să stea de serviciu pe şcoală. Dacă e normal să piardă o zi din orele de educaţie pentru a sta de serviciu pe şcoală", adeclarat ministrul Educației.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-06

TAGURI: liviu pop, telefoane, scoli, elevul de serviciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Oct 2017

Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie integral de M5 cât mai repede!
DOMNUL TRANDAFIR
12 Oct 2017

Dar sa piarda mai multe zile de curs ( si e vorba de aproape toti elevii de la liceele unde se organizeaza asa ceva) atunci cand sunt organizate simulari si , mai nou, exemene in timpul cursurilor?
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...