2019-01-18 11:47


O Universitate oferă CAZARE şi MEDITAŢII GRATUITE la matematică şi fizică pentru EXAMENUL de LICENŢĂ

 |  10:01
O Universitate oferă CAZARE şi MEDITAŢII GRATUITE la matematică şi fizică pentru EXAMENUL de LICENŢĂ

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează, în perioada 3 - 15 iulie, un program de pregătire gratuit la disciplinele Matematică şi Fizică, pentru candidaţii la examenul de studii de licenţă. Totodată, instituţia va oferi, în premieră, şi cazare în perioada acestei pregătiri.

Pregătirea la Matematică se va ţine în amfiteatele AN 015 şi AN017 şi în intervalele orare 09.00-11.00 şi 11.00-13.00, în funcţie de programările afişate pe site-ul UPB, de către Mircea Olteanu şi Alexandru Negrescu. La fizică, pregătirea va fi asigurată de Denis Trancă şi Mihail Cristea, scrie news.ro.

Toţi candidaţii care vin din afara Capitalei şi care participă la programul de pregătire intensivă gratuit organizat începând de luni şi până în 15 iulie beneficiază totodată de cazare fără bani în spaţiile Universităţii Politehnica din Bucureşti. 

Solicitarea unui loc de cazare pentru această perioadă se poate face prin completarea unei cereri care este disponibilă pe site-ul universităţii sau prin intermediul unui formular on-line care se poate complete pe contul de Facebook-ul UPB. 

Cazarea se va face în căminele Universităţii, în camere de 20 de metri pătraţi dotate cu câte două paturi şi baie proprie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-02

TAGURI: universitatea politehnica, cazare, meditatii gratuite, examen de licenta, matematica, fizica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...