2018-10-18 08:02


Raluca Turcan AVERTIZEAZĂ: ”4.000 de profesori vor fi DAȚI AFARĂ”

 |  19:57
Raluca Turcan AVERTIZEAZĂ: ”4.000 de profesori vor fi DAȚI AFARĂ”

Pentru că nu mai sunt bani de salarii, Guvernul va da afară 4.000 de profesori și personal auxiliar. Decizia a luat-o fostul ministru al Educaţiei, Valentin Popa, chiar înainte de a demisiona. Cel puțin așa avertizează Raluca Turcan care a prezentat miercuri ordinul respectiv al Ministrului Educației.

“Astăzi vă prezentăm un ordin de ministru prin care, cu un ultim gest disperat, fostul ministru Popa, de la Suceava, a semnat disponibilizarea a 4.000 de angajaţi din sistemul de învăţământ - este vorba de profesori, personal didactic auxiliar şi nedidactic”, susține Raluca Turcan (PNL).

Turcan susţine că prin acest ordin de ministru se consfinţeşte ceea ce aceasta a afirmat în decursul ultimelor săptămâni.

“Nu sunt bani pentru plata salariilor, urmează să se comaseze şcoli, să se desfiinţeze posturi şi să se ajungă la disponibilizări. Aceasta este o dovadă a faptului că această guvernare este antiromânească”, precizează liderul liberal, potrivit DCnews.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: salarii, raluca turcan, ministrul educatiei, profesori concediati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Oct 2018

BABUINA iar arata ce calibru doreste ....dar nu de la Stolojan ....a imbatranit ....Oare barbasul simte urmele lasate de stolo....sau s.au sters prin spălare si operații estetice ??
ERA PREVIZIBIL..
03 Oct 2018

In perioada ian. -aug 2018 mafia psd s-a imprumutat in banci 4,1 miliarde euro . Pentru prima saptamana a lunii oct. se va imprumuta 4,7 milioane lei. Pensiile si salariile sunt platite din imprumuturi decontate de generatiile viitoare. Psd a dus datoria externa a Romaniei la 100 miliarde euro in timp ce deficitul balantei comerciale a ajuns la 1,5 miliarde euro. Romania sub regim psd este pe ultimul loc in Europa la incasari din TVA. CIFRELE ARATA DEZASTRUL FACUT DE ACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA CARE FURA VIITORUL TINERILOR INGROPINDU-I IN DATORII.
ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...