2019-04-21 15:28


Se ÎNTÂMPLĂ din nou: O profesoară, AGRESATĂ de un elev de clasa a VII-a

 |  22:06
Se ÎNTÂMPLĂ din nou: O profesoară, AGRESATĂ de un elev de clasa a VII-a

Încă un cadru didactic este victimă a elevilor violenți. Un băiat de clasa a VII-a de la Școala Gimnazială "Liviu Rebreanu" din Miercurea Ciuc a agresat o profesoară chiar în timpul orei.

Profesoara îi asculta pe elevi când, la un moment dat, fără niciun motiv, unul dintre ei a început să o agreseze verbal și fizic. Elevul nu este la prima abatere. A mai avut doua altercații anul trecut, dar cu colegi.

Conducerea școlii spune că a discutat în repetate rânduri cu părinții elevului, dar fără vreun rezultat. De această dată au fost chemați și polițiștii, care fac cercetări. A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

După terminarea orelor, profesoara s-a dus la spital pentru că are contuzii lombare.

Incidentul a fost surprins şi de camerele de luat de vederi, dar conducerea şcolii nu doreşte să le facă publice.

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ a inițiat un proiect legislativ prin care solicită măsuri de protecție pentru personalul didactic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-08

TAGURI: profesoara, agresata, abuzat, miercurea ciuc, elevi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri


STARBAG