2018-12-10 10:43


Sindicatele din EDUCAȚIE opresc PROTESTELE. Ce le-a promis Ministrul Muncii

 |  23:03
Sindicatele din EDUCAȚIE opresc PROTESTELE. Ce le-a promis Ministrul Muncii

FSLI anulează protestul anunţat pentru joi, în urma discuţiilor cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

"În urma discuţiilor care au avut loc astăzi, 21.02.2018, cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a decis suspendarea protestului anunţat pentru mâine", anunţă FSLI miercuri seară, citat de News.ro.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) a anunţat, luni, că a decis declanşarea protestelor şi că miercuri şi joi sindicaliştii vor picheta sediul Ministerului Muncii, ei cerând, între altele, modificarea OUG 3/2018 privind unele măsuri fiscal - bugetare, prin care mii de angajaţi din învăţământ aflaţi în concediu medical pierd sume importante din venit şi renegocierea Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea bugetarilor, despre care spun că a creat discriminări atât în rândul anajaţilor din sistemul bugetar, cât şi în rândul angajaţilor din învăţământ.

Guvernul urmează să adopte joi o nouă Ordonanţă de Urgenţă, de această dată pentru a rezolva problemele din Legea salarizării legate de concediile medicale, inclusiv cele maternale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-21

TAGURI: fsli, sindicate, guvern, educatie, proteste, ministrul muncii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...