2018-06-22 06:49


TUDOSE dă vina pe TEHNOCRAȚI pentru apariția manualului de sport. Ce schimbări radicale anunță premierul

 |  10:31
TUDOSE dă vina pe TEHNOCRAȚI pentru apariția manualului de sport. Ce schimbări radicale anunță premierul

Premierul Mihai Tudose a oferit marți clarificări în ceea ce privește editarea manualului de sport, arătând că ideea aparține în fapt foștilor miniștri din Guvernul Cioloș.

"Manualul de sport... Toată lumea l-a criticat pe domnul ministru Liviu Pop pentru el. Domnul ministru a fost mai delicat și nu a spus că el a fost obligat să-l facă, fiindcă așa l-a pus cineva în program anul trecut, când niște băieți mai tehnocrați un pic au spus că ne trebuie manual de sport", a afirmat premierul la România TV, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că Executivul și-a propus să renunțe la manuale alternative și auxiliare și să se bazeze doar pe două tipuri de manuale.

"Va trebui, în această toamnă, să stabilim foarte clar care sunt acele manuale. Eventual pe două tipuri de manual - gen Biologia pentru partea reală și pentru partea umană, adică mai pe scurt și mai pe larg. Mi se pare o nebunie că, în fiecare an, se rescrie manualul de Istorie. De parcă în fiecare an Ștefan cel Mare mai face ceva, mai câștigă câte o luptă, mai pierde câte ceva. La Matematică, Pitagora se mai gândește și rescriem manualul", a declarat Tudose.

În opinia premierului, toată această situație nu a fost benefică pentru educație, fiind generată din anumite interese.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-30

TAGURI: tudose, tehnocrat, manual, sport, ciolos, liviu pop

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Sep 2017

Guvernul "Terente Tudose" se împrumut miliarde de euro la "Terente bancherul" și motivează că are probleme cu guvernarea din cauza "manualului de sport" ?
Random imageUltimele stiri

Apa Nova