2018-06-22 00:59


Un elev din Alba a fost nevoit să înapoieze diploma obţinută la OLIMPIADA naţională de ENGLEZĂ. Mama sa a lansat acuzaţii dure

 |  15:07
Un elev din Alba a fost nevoit să înapoieze diploma obţinută la OLIMPIADA naţională de ENGLEZĂ. Mama sa a lansat acuzaţii dure

Un elev din Alba Iulia premiat cu locul al treilea la olimpiada naţională de engleză este nevoit să restituie diploma, la o săptămână după terminarea concursului. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Alba, Marcela Dărămuş, a declarat că elevul trebuie să restituie diploma şi va primi o menţiune, din cauza faptului că softul nu a salvat rezultatele după contestaţii, notează Mediafax.

”Am vorbit, luni, la minister, şi elevului i se va trimite diploma de menţiune. Practic, eroarea s-a produs din cauză că softul nu a salvat ceea ce a introdus informaticianul referitor la contestaţii”, a spus Marcela Dărămuş.

”Vă mulţumesc tuturor pentru aprecierile privind participarea la olimpiada naţională de engleză a fiului meu, dar... există şi un dar... şi nu ştiu dacă e posibil ca aşa ceva să se mai întâmple în vreo altă ţara decât la noi! După o săptămână de la premiere şi acordarea diplomei cu locul trei, 96 de puncte, vine bomba: Alex trebuie să predea diploma pentru că s-a făcut o greşeală de soft, vezi-Doamne, şi, în urma contestaţiilor, ar fi altcineva pe locul trei, o tipă din judeţul Braşov, care era pe locul 12 şi care are 96,12 puncte, iar el va trece pe locul 4, cu menţiune. Dacă în urma contestaţiilor să zicem că a trecut altcineva în locul lui, nu trebuia ca până seara, când a avut loc festivitatea de premiere, cei care au făcut listele să-şi dea seama de greşeala, să se publice rezultatele corecte şi să nu-l mai premieze, nu? Premiezi un elev care în urma contestaţiilor era tot pe locul III şi apoi vii la el şi i te adresezi de parcă ar fi un impostor, ceva de genul: hei, predă diploma, că nu ţi se cuvine! UNDE TRĂIM? UNDE E DREPTATEA? CHIAR AŞA, FĂRĂ NICIO DOVADĂ? Adică toate mârşăviile se fac pe faţă şi noi trebuie sa înghiţim, să nu îndrăznim să zicem nimic că ne e frică, să tăcem şi să murim cu dreptatea în mână, nu? DA, ASTA E ŢARA ÎN CARE TRĂIM!”, a scris revoltată mama băiatului pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-26

TAGURI: elev, alba, diploma, olimpaida natioanla engleza, mama

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova