2019-02-20 09:31


A fost REPATRIAT trupul neînsuflețit al șoferului român DECEDAT în urma prăbușirii podului în Genova. Gest de mare omenie al familiei

 |  15:01
A fost REPATRIAT trupul neînsuflețit al șoferului român DECEDAT în urma prăbușirii podului în Genova. Gest de mare omenie al familiei

Trupul neînsufleţit al şoferului de tir român originar din judeţul Gorj, care s-a aflat printre victimele podului prăbuşit în Genova, a fost repatriat.

Marius Roşca va fi înhumat în cimitirul din localitatea natală, Curtişoara. Gest de mare omenie al familia bărbatului de 35 de ani. Aceasta și-a dat acordul pentru donarea de organe.

Sicriul cu trupul românului a fost depus la casa pe care Marian Roşca şi-a construit-o recent în localitatea natală, Curtişoara. Acesta va fi înmormântat duminică, în Curtişoara urmând să vină şi patronii arabi, pentru care lucra bărbatul.

„A fost adus acasă. Va fi înmormântat la Curtişoara, duminică. Patronii lui au fost la spital şi ne-au anunţat că vor participa şi la înmormântare directorul şi patronul, care sunt arabi. Va merge cineva după ei la aeroport, la Craiova. Ne-au spus că nu se vor încadra să ajungă, de aceea am amânat cu o zi, iniţial am zis să aibă loc înmormântarea sâmbătă, dar au religia lor şi nu ar fi putut ieşi din casă, de aceea am decis să fie înmormântarea duminică. Au zis că participă şi la Moldova, la înmormântarea celuilalt şofer, colegul fratelui meu. Nu am decis ce vom face după tot ceea ce s-a întâmplat, să vină fraţii mei şi vom vorbi. Prima dată să ne liniştim cu înmormântarea şi vom decide ce e de făcut”, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, Aurelia Roşca, sora bărbatului care a murit în accidentul din Italia.

Aceasta a precizat că familia a acceptat prelevarea unor organe ale fratelui. „Ne-am dat acordul pentru donare, dar nu pot să vă spun exact ce organe. Dacă s-a putut face un bine, noi l-am făcut, pentru că el aşa ar fi vrut, el a făcut bine la toată lumea”, a mai declarat Aurelia Roşca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: repatriat, trup neinsufletit, sofer roman, mort, pod italia, prabusit, gest, donare organe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...